Maнчестър Сити отнася и чуковете
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Maнчестър Сити отнася и чуковете
само ман.сити. да ви кажа честно, тази година мисля че могат да направят нещо голямо, да вземат трофей. този пелегрини ги обедини здраво а за състава няма какво да говоря. г-н яя туре мисля,че неслучайно взима толкова пари. фамозен е.
Aбе, помияри, да ви питам бърз и лесен въпрос: защо никой не беше "фен" на Сити преди да дойдат чалмите ???? Смешковци!
Re: Само за 45 мин Сити си осигури място на финала
j0rka7aa написа:Много е лоша тая болест наречена раздвоение на личността. ФАКТ! Не знам как би се чувствал човек, който сам си пише и сам си отговаря![]()
Затова въведохме термина "сандизъм", който значи точно това.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
нормално
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
santi81 написа:само ман.сити. да ви кажа честно, тази година мисля че могат да направят нещо голямо, да вземат трофей. този пелегрини ги обедини здраво а за състава няма какво да говоря. г-н яя туре мисля,че неслучайно взима толкова пари. фамозен е.
във ВЛ ще се борят с Челси, в ШЛ отпадат нямат опит, а в оная мизерна купа, дето биха с 6-0, на кой му пука за нея

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- FC Pirin - Real
- Контакти:
an4o_321 написа:Aбе, помияри, да ви питам бърз и лесен въпрос: защо никой не беше "фен" на Сити преди да дойдат чалмите ???? Смешковци!
+1