sandi74 написа:0007 написа:Санди как ви троли обачеОсобено феновете на Пул,които усещам,че всеки момент ще започнат да говорят за историята и прочие и прочие...
Даже се и опитвате да забранявате на другите фенове да говорят-нещо,което вие правите постоянно.Факт е,че Сити ви победиха и е факт,че сте по-близо до петия(Юнайтед),отколкото до първия.
Факт,това е много болезнен факт.Безтитлениците и анонимниците на Английската Висша лига Ливърпул са много по близко до златната среда отколкото до борбата за титлата.Такава им е орисията и съдбата.Факт.И все пак като изявен културовед и културтрегер ще съм повече от благосклонен към тях и от все сърце ще им пожелая успех и късмет в боричкането на отборчето им в златната среда,а определено за да успеят в това си начинание късмета ще им е повече от необходим.Факт.
Ми, поправи ме, ама май само Ливърпул поведе на Етихад този сезон. И май само срещу Ливърпул се защитавахте и не ви се получаваха контите в 90 процента от времето. А дали сме близо до златната среда. Нз, времето ще покаже. Никой не е Срещу Времето. Факт. Измислен отбор на дюнери и шейхове.Имал някога 2 титли в Англия и нито една в Европа. Факт.
4 години с толкова много кеш не може да стигне и до 1/4 финал в Европа. Факт.