Пророк от Зимбабве: Ливърпул ще стане шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botev1912Forever
Контакти:

Re: Пророк от Зимбабве: Ливърпул ще стане шампион

Мнениеот Botev1912Forever » 03 яну 2014 23:47

sandi74 написа:
Botev1912Forever написа:Ако ние(Ливърпул) станем шампиони sandi74 и неговите верни последователи ще ПОЧЕРВЕНЕЯТ от яд и ще вдигнат обърнати зелени знамена в гражданското синьо небе.

Ливърпул и шампион са антоними и несъвместими понятия.Дори на синхронно плуване,художествена гимнастика и балет ще ви е изключително трудно да станете шампиони.Факт.

[offtopic]Ти освен футболен разбирач да не си мега-гига-ултра-хипер спец по гореизброените спортове та ги споменаваш 100-ен път вече?Г-жо Робева,вие ли сте? :?:[/offtopic]
dreben23 написа:Санди, би ли ми написал на лични всичките си профили, за да знам прав ли съм, че се съмнявам?
Бих се разочаровал малко, ако съмненията ми се потвърдят. Репликите ти са ми твърде познати и това ме кара да се съмнявам още повече. Кажи с ръка на сърцето, фен на Ливърпул ли си? :lol:

Ако си прав,значи и аз съм прав за почервеняването,следователно ставаме двама :mrgreen: .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2014 00:05

Той сигурно не си знае всичките потребителски имена и понякога може би се обърква и на кой и кога е фен. :)
Всичко е възможно.. :mrgreen:
Може всяка седмица да е фен на отбора, който се поздрави с трите точки. :) Няма лошо, в такъв случай никога няма да вкуси горчилката от поражението, както е при нас останалите фенове на отбори, които по-рядко бият.. :cry:
[offtopic]:)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 яну 2014 00:08

dreben23 написа:Санди, би ли ми написал на лични всичките си профили, за да знам прав ли съм, че се съмнявам?
Бих се разочаровал малко, ако съмненията ми се потвърдят. Репликите ти са ми твърде познати и това ме кара да се съмнявам още повече. Кажи с ръка на сърцето, фен на Ливърпул ли си? :lol:

Разбира се че съм им фен,как да не съм? :mrgreen: :lol: Относно профилите-имам само един,ако нещо се съмняваш отвори тема във форума и питай все ще се намери някой да ти отговори правилно.Понимаеш? :mrgreen: :lol: ;)Колкото повече Сандита във форума толкова по-добре.Факт. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2014 00:13

Благодаря ти. Научих достатъчно. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2014 16:24

dreben23 написа:Не вярвам. Но показват добри игри. ;)
Ако спрем да се контузваме, разликата ще набъбне много бързо, но ако продължи да ни гони този лош късмет, никой не може да предположи какво ще се случи.
Арсенал ще е най-вероятният нов шампион, преглътнете го. Съвсем няма да е незаслужено, най-добре играещият отбор, с най-много проблеми за окомплектоване състава за мачовете, най-малко очакваният за букмейкърите и още ред дребни фактори, сочещи триумф за артилеристите.
В събота ще пуснем Тотнъм да ни бие за купата и ангажиментите с един ще намалеят и ще останат главните цели - дубъл ШЛ и сребърната салатиера. :)
А трябва да печеля и бас, така че ще видим кой кви аватари ще носи след време. ;)

Симпатизирам на Пуул, но едва ли ще сме шампиони. А за някои неща не си прав, някой да е очаквал такъв старт на Ливърпул? Миналата година по това време сме имали с около 14 точки по- малко. Опитаха се да извадят Суарес, направиха го и то за доста мачове, в най- важните мачове Стиви, Стъридж, Фланаган, Коатес бяха контузени, срещу Сити не си вкарахме положенията, ама и съдията се о*сра, срещу Челси също имаше грешка и то голяма, ама хайде да замълча. Така че не само вие имате проблеми, ако провериш скамейката ни е доста къса, кой влезе срещу Челси като смяна? Аспас, който не беше играл от майна си райна, просто нямаше кой. Гледам сега Сити и голът им беше от засада..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”