Лацио с нов треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лацио с нов треньор.
Нищо особено не е този. Посредствен треньор на посредствен отбор. В Лацио така са се оплели с тия калпави треньори, че местата от 8 до 12 са им резервирани в близките години. Най-голямата грешка на Лудогорец преди тези мачове ще е да има какъвто и да е респект от тях.

D.Georgiev написа:Хубаво за феновете на "Лацио" и лошо за нас. Да ви е честит!
Имаш място долу за още един скалп! А дано! А дано!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
ЕМИЛ написа:Крайно време беше . Време е да тръгнем на горе .
левскиту ли

Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е.
Има ли някакви шансове сещате се за какво? 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
doktora25 написа:Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е.Има ли някакви шансове сещате се за какво?
Първо съгласен с колегата горе Еди Рея е под нивото на Петкович,но това не значи,че и Петкович е особено силен през изминалата година имаше късмета да улучи на Земан,който знаем каква философия изповядва и най-смешният поемал някога Рома,Аурелио Андреацоли,който отговаря за индивидуалното техническо развитие на играчите в Рома.Съжалявам за сериозното отклонение от темата!
Надяваш се Хитцфелд да поеме Байерн?Аз лично дълбоко се съмнявам,че Гуардиола ще бъде заменен поне в следващите 2 години.Аз лично си мисля,че ако Хитцфелд не се пенсионира и поеме нечий отбор това ще е отбор в Швейцария и предполагам това да е Базел,който също май готви рокади,Мурат Якин е желан от отбори от силните първенства,но си мисля,че той наследи една добре сработена машина като Базел и не смятам,че би постигнал сериозен успех със по-големи отбори.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:doktora25 написа:Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е.Има ли някакви шансове сещате се за какво?
Първо съгласен с колегата горе Еди Рея е под нивото на Петкович,но това не значи,че и Петкович е особено силен през изминалата година имаше късмета да улучи на Земан,който знаем каква философия изповядва и най-смешният поемал някога Рома,Аурелио Андреацоли,който отговаря за индивидуалното техническо развитие на играчите в Рома.Съжалявам за сериозното отклонение от темата!
Надяваш се Хитцфелд да поеме Байерн?Аз лично дълбоко се съмнявам,че Гуардиола ще бъде заменен поне в следващите 2 години.Аз лично си мисля,че ако Хитцфелд не се пенсионира и поеме нечий отбор това ще е отбор в Швейцария и предполагам това да е Базел,който също май готви рокади,Мурат Якин е желан от отбори от силните първенства,но си мисля,че той наследи една добре сработена машина като Базел и не смятам,че би постигнал сериозен успех със по-големи отбори.
Еди Рея не е под нивото на Петкович предния път когато беше в Лацио много близо бе да класира Лацио в ШЛ само зареди по-лоша голова разлика не успяха.
Re: Лацио с нов треньор
Не мисля, че Еди Рея е нещо много повече от Петкович. Докато Лотито е там - посредственост. Както винаги, не очаквам да са много активни на трансферния пазар. Лудогорец са един много стойностен отбор и си имат шансовете. Въпреки, че съм лациал, успех на българския отбор !

- Балкански Орел
- Контакти:
Vincenzo написа:Не мисля, че Еди Рея е нещо много повече от Петкович. Докато Лотито е там - посредственост. Както винаги, не очаквам да са много активни на трансферния пазар. Лудогорец са един много стойностен отбор и си имат шансовете. Въпреки, че съм лациал, успех на българския отбор !
+1900
[center]Levski & Lazio[/center]
- fclevskisofia
- Контакти:
Не съм много обнадежден от връщането на Рея....Дано все пак да успее да подобри резултатите на отбора