Лацио с нов треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Лацио с нов треньор.

Мнениеот mironi88 » 28 дек 2013 21:00

Нищо особено не е този. Посредствен треньор на посредствен отбор. В Лацио така са се оплели с тия калпави треньори, че местата от 8 до 12 са им резервирани в близките години. Най-голямата грешка на Лудогорец преди тези мачове ще е да има какъвто и да е респект от тях.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 дек 2013 22:28

D.Georgiev написа:Хубаво за феновете на "Лацио" и лошо за нас. Да ви е честит!

Имаш място долу за още един скалп! А дано! А дано!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 28 дек 2013 23:27

ЕМИЛ написа:Крайно време беше . Време е да тръгнем на горе .

левскиту ли :?: бре :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 дек 2013 23:37

Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е. ;) Има ли някакви шансове сещате се за какво? :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 дек 2013 00:01

doktora25 написа:Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е. ;) Има ли някакви шансове сещате се за какво? :)

Първо съгласен с колегата горе Еди Рея е под нивото на Петкович,но това не значи,че и Петкович е особено силен през изминалата година имаше късмета да улучи на Земан,който знаем каква философия изповядва и най-смешният поемал някога Рома,Аурелио Андреацоли,който отговаря за индивидуалното техническо развитие на играчите в Рома.Съжалявам за сериозното отклонение от темата!
Надяваш се Хитцфелд да поеме Байерн?Аз лично дълбоко се съмнявам,че Гуардиола ще бъде заменен поне в следващите 2 години.Аз лично си мисля,че ако Хитцфелд не се пенсионира и поеме нечий отбор това ще е отбор в Швейцария и предполагам това да е Базел,който също май готви рокади,Мурат Якин е желан от отбори от силните първенства,но си мисля,че той наследи една добре сработена машина като Базел и не смятам,че би постигнал сериозен успех със по-големи отбори.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 29 дек 2013 02:03

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
doktora25 написа:Пожелавам им успех, Лацио са мои хора заедно с Милан в Италия, ще им стискам палци само не и срещу Лудогорец. Но в случая по-интересно ми е нещо друго. Пише че Петкович ще наследи Хитцфелд като треньор на швейцарците след световното. Някой знае ли каква е причината Хитцфелд да напусне поста: пенсиониране, друга примамлива оферта, че слаби резултати нямам как да е. ;) Има ли някакви шансове сещате се за какво? :)

Първо съгласен с колегата горе Еди Рея е под нивото на Петкович,но това не значи,че и Петкович е особено силен през изминалата година имаше късмета да улучи на Земан,който знаем каква философия изповядва и най-смешният поемал някога Рома,Аурелио Андреацоли,който отговаря за индивидуалното техническо развитие на играчите в Рома.Съжалявам за сериозното отклонение от темата!
Надяваш се Хитцфелд да поеме Байерн?Аз лично дълбоко се съмнявам,че Гуардиола ще бъде заменен поне в следващите 2 години.Аз лично си мисля,че ако Хитцфелд не се пенсионира и поеме нечий отбор това ще е отбор в Швейцария и предполагам това да е Базел,който също май готви рокади,Мурат Якин е желан от отбори от силните първенства,но си мисля,че той наследи една добре сработена машина като Базел и не смятам,че би постигнал сериозен успех със по-големи отбори.

Еди Рея не е под нивото на Петкович предния път когато беше в Лацио много близо бе да класира Лацио в ШЛ само зареди по-лоша голова разлика не успяха.

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Лацио с нов треньор

Мнениеот Vincenzo » 29 дек 2013 11:54

Не мисля, че Еди Рея е нещо много повече от Петкович. Докато Лотито е там - посредственост. Както винаги, не очаквам да са много активни на трансферния пазар. Лудогорец са един много стойностен отбор и си имат шансовете. Въпреки, че съм лациал, успех на българския отбор !
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 дек 2013 14:16

Vincenzo написа:Не мисля, че Еди Рея е нещо много повече от Петкович. Докато Лотито е там - посредственост. Както винаги, не очаквам да са много активни на трансферния пазар. Лудогорец са един много стойностен отбор и си имат шансовете. Въпреки, че съм лациал, успех на българския отбор !

+1900
[center]Levski & Lazio[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 дек 2013 17:20

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :)

Потребителски аватар
fclevskisofia
Контакти:

Мнениеот fclevskisofia » 02 яну 2014 01:51

Не съм много обнадежден от връщането на Рея....Дано все пак да успее да подобри резултатите на отбора ;)

Върни се в “Футбол - Свят”