Жребий за 1/8 в Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Жребий за 1/8 в Шампионска Лига

Мнениеот MuFc1878 » 18 дек 2013 08:57

frente atleti написа:Гледането на Диема е опасно за вашето здраве :mrgreen:

Кой ти гледа диемата, там мачовете ги спряха. Зомбирането на ББ понамаля своята сила :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Жребий за 1/8 в Шампионска Лига

Мнениеот dreben23 » 18 дек 2013 09:39

doktora25 написа:
dreben23 написа:
doktora25 написа:Никой не ще да се хваща на басове с мен. :(
Ако някой е навит: ако паднем от Арсенал си слагам снимката на някой артилерист по мой избор за месец, а ако бием: той си слага на играч на Байерн.

Айде с мен, макар че не обичам басове и рядко се хващам на такива, да не кажа никога, тоя път съм готов да се хвана- Арсенал ще елиминира Байерн. Мен ме притеснява да сложа само една снимка нещо на Левски и никога не бих сложил, всичко останало ще го сложа айде. А ти искам да носиш ликовете на Арън Рамзи и Сантяго Касорла, щото те ще ви елиминират на драго сърце. Може да си го направиш като гифче. :lol:

Шансовете на Милан с Атлетико М просто са нищожни. ;)

Имах предвид по мой избор, но добре, приемам ти условията. ;) Ако спечеля, предлагам да сложиш Швайнщайгер, но по национален екип. За един месец ли е условието?

Добре, разбрахме се. :) Само гол не ми го давай Швайнито, че има малки деца. Има вероятност Арсенал да продължи, дори без да допусне гол- днеска ми се върти нещо подобно като изход от тоя сблъсък. :)
Защитата ми харесва тоя сезон, пропукахме се с по-богати отбори от нас, но не е станало нещо фатално, определено Арсенал има сили да се противопостави на Байерн. Нещо повече това е единственият отбор, който има силите в момента да отстрани баварците. :) Има и още един фактор, трети път стомната се чупи, това значи, че на Байерн в никакъв случай няма да му позволят да стане отново шампион. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”