На Острова пращат Бербо в Арсенал, Ливърпул и Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На Острова пращат Бербо в Арсенал, Ливърпул и Челси
Не успях да прочета коментарите, но от заглавието ми идва на ум - къде спят Барселона и Реал та не тръгват да наддават? То Меси е контузен и Берба може да го замести веднага!
Абе , да дойде лятото , пък с Гонзо да врътнат мачлета на малки вратички на Съни Бийч.
Бербо не може да ходи вече и го казвам буквално щото го мисля и виждам в мачовете....едвам се движи, имам чувството, че го мързи да тича, а може и да не може вече...

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- batmanlevski
- Контакти:
о,Бербатов ли ,помня го този ,един път беше ритнал топката !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Не звучи логично. Защо им е на грандовете играч пред пенсия? Бербатов има безспорни качества - пласиране, техника, опит, но когато е оставян резерва и не е имал възможността да играе поне 60-70 минути, доста често не е показвал нищо особено. И на Острова, и в останалата част от Европа има богат избор от млади, нахъсани, по-подвижни и по-бързо адаптиращи се в играта нападатели.