Необичайните и странните отбори на които симпатизирате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Необичайните и странните отбори на които симпатизирате
efc27 написа:Киево и Сошо
И аз симпатизирам на Киево. През 2000 и нещо, с Оливър Бирхоф и там другите. Бяха новаци и сочени за изпадащи, но се класираха за УЕФА. На FIFA 2007, няма кой да ме бие на мултиплейър, като съм с Киево

Аз харесвам Нотингам Форест, може би най-вече заради Брайън Клъф! За него казват, че е най-великият английски треньор, който никога не е водил националния отбор на страната.
"Сигурен съм, че шефовете мислеха, че аз ще искам да водя парада ако ме назначат за треньор на националния отбор. Да не ме назначат беше умно решение от тяхна страна, защото щях да направя точно това, от което се опасяваха!"

"Сигурен съм, че шефовете мислеха, че аз ще искам да водя парада ако ме назначат за треньор на националния отбор. Да не ме назначат беше умно решение от тяхна страна, защото щях да направя точно това, от което се опасяваха!"

Последна промяна от russia на 03 дек 2013 11:43, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
bobo03 написа:Блекбърн Роувърс. Интересът ми към тях датира от далечната 1991 г., когато Крал Кени им стана мениджър. Постепенно интереса прерасна в любов и така до ден днешен. Няма да пропомням, че Роувърс един от отборите шампиони в ерата на Висшата лига. Освен тази титла ланкашърци са имали славни времена в края на 19 и началото на 20 век, когато са един от отборите, които диктуват футболната мода в Англия. За съжаление след смъртта на Джак Уокър отборът постепенно западна за да попадне в ръцете на некомпетентните индийци Венкис. Сега, за съжаление кретаме в Чемпиъншип, но се надявам скоро да се върнем във Висшата лига, където ние мястото. Иначе симпатизирам на Лутън Таун и Уимбълдън, но напоследък все по-рядко имам време да ги следя.
И на мене са ми симпатични, заради Алън Шиърър и заради това, че пребориха големите отбори и взеха титлата през 1994/95. Пък и Джеймс Бийти тръгна от там

Винаги като чуя Блякбърн, в ума ми изплуват Брад Фридъл, Дейвид Дън и Деймиън Дъф.
James Beattie написа:"Странни" отбори, могат да се нарекат българските Локомотив (София) и Славия. Отбори с по-малко от 300 фена, които се поддържат единствено, за да се "блажат" тумбестите им собственици.
Това,че не ходим на стадиона не означава,че ни няма "умнико''.
По темата: Към странните можем да причислим т.н. фирмени отбори

Транмиър, МиПа-47, РоПС Рованиеми
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
-
hd29 написа:James Beattie написа:"Странни" отбори, могат да се нарекат българските Локомотив (София) и Славия. Отбори с по-малко от 300 фена, които се поддържат единствено, за да се "блажат" тумбестите им собственици.
Това,че не ходим на стадиона не означава,че ни няма "умнико''.
По темата: Към странните можем да причислим т.н. фирмени отбори
И аз съм на това мнение. Това, че извънземните, все още не са посетили Земята, не значи че ги няма.
Забрави да споменеш и държавните отбори, като Бирои

- Agnostic front 1912
- Контакти:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Витоша Бистрица, много ме кефи централния им нападател