Катар представи стадион с формата на вагина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Катар представи стадион с формата на вагина

Мнениеот viali69 » 26 ное 2013 07:00

Tommi написа:Никой не ви е виновен, че имате много мръсно подсъзнание. ;) Напълно нормален дизайн.

Уникален дизайн ! Такива стадиони няма и в Западна Европа !
А, някои хора тук твърдят, че Изтока бил изостанал ...

[center]Ето сградата на в-к "Женмин жибао" - орган на Китайската комунистическа партия[/center]
[center]Изображение[/center]

Е, на това му викам партийна мощ ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 ное 2013 08:55

Чудно какво здание има в долния край :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 26 ное 2013 10:39

viali69 написа:
Tommi написа:Никой не ви е виновен, че имате много мръсно подсъзнание. ;) Напълно нормален дизайн.

Уникален дизайн ! Такива стадиони няма и в Западна Европа !
А, някои хора тук твърдят, че Изтока бил изостанал ...

[center]Ето сградата на в-к "Женмин жибао" - орган на Китайската комунистическа партия[/center]
[center]Изображение[/center]

Е, на това му викам партийна мощ ! :mrgreen:

Само с член не става, трябват и топки :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 ное 2013 11:15

Ако не бях прочел темата и сега за пръв път видя снимката, последното нещо което ще ми дойде на ум е да го сравня с...... А това, че някои ....(да ги не обиждам) все простотии са им в главата е друг въпрос.
Иначе тия катарци са ненормални. Строят някакви чудесии, които струват по 1 млрд долара всеки, за да се играят на тях по 3-4 мача и после нищо. Глупава работа и пари на вятъра.
Или освен да са решили силно да развиват катарското първенство и да конкурират висшата лига. :)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 ное 2013 14:51

galin56 написа:Ако не бях прочел темата и сега за пръв път видя снимката, последното нещо което ще ми дойде на ум е да го сравня с...... А това, че някои ....(да ги не обиждам) все простотии са им в главата е друг въпрос.
Иначе тия катарци са ненормални. Строят някакви чудесии, които струват по 1 млрд долара всеки, за да се играят на тях по 3-4 мача и после нищо. Глупава работа и пари на вятъра.
Или освен да са решили силно да развиват катарското първенство и да конкурират висшата лига. :)

"Съоръжението ще бъде с капацитет 40 000 седящи места, а след световното първенство ще бъде намален до 20 000 места и ще бъде дом на отбора Ал-Вакрах."

Това ми е чудно :? Как ще го намалят? И защо им е да си играят наново с ремонтни дейности ... То поддръжката на 20 и 40 000 стадион, едва ли е много различна.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 ное 2013 19:58

James Beattie написа:
galin56 написа:Ако не бях прочел темата и сега за пръв път видя снимката, последното нещо което ще ми дойде на ум е да го сравня с...... А това, че някои ....(да ги не обиждам) все простотии са им в главата е друг въпрос.

"Съоръжението ще бъде с капацитет 40 000 седящи места, а след световното първенство ще бъде намален до 20 000 места и ще бъде дом на отбора Ал-Вакрах."

Това ми е чудно :? Как ще го намалят? И защо им е да си играят наново с ремонтни дейности ... То поддръжката на 20 и 40 000 стадион, едва ли е много различна.

Как намалиха Олимпийския стадион в Лондон и ще си отговориш сам. И има сериозна разлика в цената.
http://inews.bg/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B ... html#title

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 ное 2013 23:16

Повече на бройлер ми мяза това чудо на съвременната архитектура :roll:

Върни се в “Футбол - Свят”