ФИФА обяви номинациите за Играч на годината, без Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ФИФА обяви номинациите за Играч на годината, без Бербатов
Аз също мисля, че Меси ще спечели тази година. негови подвластници се надявам да бъдат: Давид Вия и Буфон.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Лорде за мен е правилно тази година да спечели Меси, но не знам какво толкова имаш срещу Роналдо като са му 2 головете през 2004 г. виж в кои мачове бяха, и все пак ако съдията беше дал поне едната от дузпите за Челси в реванша кой мислиш, че и тази година щеше да е първи, но това е класирхте се и ни бихте на финала заслужено, но не злобей срещу Роналдо.
- Lord VOODOO
Просто за мен Роналдо е силно надценен! А и се губи в големите мачове! Е пример с Барса - МЮ. Предните две години двата отбора играха общо 3 мача по м/у си. И в трите Роналдо бе незабележим и напълно неотрализиран! През 2007/2008 година имахте късмет - отсранихте ни със един шанаджийски гол на Скоулс (и нека не забраявме, че Роналдо изпорти дузпа срещу нас), а през миналият сезон ние ви смазахме игрово. Та за какво ти е такъв играч? Дето за да блесне трябва да играе срещу слабак или целият отбор да играе за него! Като добавим, че е доказан симулант и просто няма за какво да ми го хвалиш...
А колкото до мача с Челси... писнало ми е да обяснявам, че Барселона беше много по ощетена сумарно в двата мача, така че закономерно на Челси им бяха спестени 2 дузпи и ние се класирахме на финала! А и недей забравя, че сами по себе си дузпите не са голове!!! Все пак видяхме ги Челси какви дузпаджии са на финала на ШЛ една година по-рано срещу вас!

А колкото до мача с Челси... писнало ми е да обяснявам, че Барселона беше много по ощетена сумарно в двата мача, така че закономерно на Челси им бяха спестени 2 дузпи и ние се класирахме на финала! А и недей забравя, че сами по себе си дузпите не са голове!!! Все пак видяхме ги Челси какви дузпаджии са на финала на ШЛ една година по-рано срещу вас!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- Бижутера
- Контакти:
Трябваше да го включат Бербо,вкара много красиви попадения миналия сезон 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!