Няма изход, Ицо. Това е истината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Няма изход, Ицо. Това е истината

Мнениеот peliforewer » 22 ное 2013 16:43

Yoda написа:Джуджето Ицко много добре знае, че извън БарЦелона и Панчарево, никой не го брои за Човек .... Тоя никога няма да помирише БФС, камо ли някога, някой да го покани в изпълкома на УЕФА ...просто ми е смешно като си помисля, бай Ганя с торбата пусовни в изпълкома на УЕФА .Къв чеп ще правят там с него . Той като Пената като каже пет думи, прави шест грешки и после трябва преводач и лингвист да разясняват какво е искал да каже ..... Беше приличен футболист, но като треньор и дори като човек е ОО :lol:

Не съм чел по комплексарски коментар,"джуджето Ицко"го знае и почита цял свят,приличния футболист е носител на следните индивидуални награди..

1989 г. — Футболист номер 1 на България
1989 г. — Голмайстор на КНК
1990 г. — „Златна обувка“ (Голмайстор на Европа)
1990 г. — Футболист номер 1 на България
1991 г. — Футболист номер 1 на България
1992 г. — „Сребърна топка“ на Франс футбол
1992 г. — „Златен онз“ на „Онз Мондиал“
1992 г. — Футболист номер 1 на България
1994 г. — „Златна топка“ на Франс футбол
1994 г. — Голмайстор на СП САЩ'94 с шест гола
1994 г. — „Сребърен онз“ на Онз Мондиал
1994 г. — „Бронзова топка“ за играч от СП САЩ'94
1994 г. — Спортист номер 1 на Балканите
1994 г. — Спортист номер 1 на България
1994 г. — Футболист номер 1 на България
2004 г. - ФИФА 100
2007 г. - "Златен крак" и Най-велик футболист на България
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2013 17:14

По принцип авторът на темата е прав. Ицо наистина положи основите на нещо хубаво в Ловеч и като че ли бе натискан отгоре. Това че Франция бе здраво подпряна също е вярно, но... фактите също говорят, че от това "приятелство" между Платини и Боби ние, нашият футбол, нашите клубове към момента могат да извлекат повече позитиви, отколкото негативи.
1. Именно Платини бе този, който направи класирането на отборите от Източна Европа за ЕКТ по-лесно, отколкото бе преди.
2. Той взе решение от следващото европейско отборите да са 24, с което шансът ни за класиране значително се увеличи.
3. Има реална възможност да сме сред страните домакини на Евро 2020, което води до изключителен международен престиж, ще ни гарантира изграждането на модерен стадион по всички стандарти и т.н. и т.н. Надяваме се точно Платини да удари рамо за кандидатурата ни.
4. Без неговата протекция ст. "Васил Левски" вероятно нямаше да бъде лицензиран за групите на ЕКТ.
5. Без неговата протекция ЦСКА вероятно щеше да бъде жестоко наказан.
6. Благодарение на това приятелство Ботев получи уникален шанс да понатрупа клубен коефициент, което ще му осигури поставеност в първите кръгове на ЕКТ през следващите сезони. Такъв шанс не получи Берое, който за последните 4 години взе 2 купи, но въпреки това не бе поставен нито веднъж. Такъв шанс не би получил и никой друг "нов" отбор, класирал се за ЕКТ, като Славия и Черно море напр.
7. Възможно е Платини да има някаква роля за по-лекия жребий за Лудогорец в ЛЕ този сезон. И на малките деца е известно, че всички жребии под егидата на УЕФА се режисират.
8. Тази година състоянието на българския футбол изглежда като цяло по-добро, отколкото през миналите. Аз бях против промяната във формата на първенството и се въздържам от по-сериозен коментар по въпроса, но фактите са си факти.

Изводът е че вероятно Боби и Платини толерират корупцията и мениджърските интереси, но просто моментът е такъв, че от тяхното управление футболът ни може да извлече определени дивиденти, които да му дадат тласък нагоре. А и други сериозни кандидатури за поста на Боби не виждам. За мен Стоичков не е такава. За Платини не знам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 ное 2013 17:35

Да сравняваш Стоичков с Кройф, Пеле или Марадона може да значи само едно - не говори никога за футбол, защото хал хабер си нямаш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”