Бербатов иска да напусне Фулъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов иска да напусне Фулъм
За жалост най-добрите му години минаха на резервната скамейка...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Чак се чудя как може на уж т.нар. "специалисти" в Англия да отнеме толкова години да разкрият колко слаб е Бербатов. Ама да, то в Англия всеки който може да спре топката и да излъже на скорост или на място 1 човек е звезда. Митко беше слаб още в Тотнъм, просто тогава отбора нямаше друг нападател освен Дефоу и Митко вкарваше някой и друг гол. В Ман Ю, еми то ако не можеше и в Манчо да вкарва, бах тоз нападател/ Там върпоса беше, че Митко вкарваше едно положение, а изпускаше още 5. За всички е ясно, че отиде във Фулъм за пари. Повече от година си взема огромната заплата и се разхожда. Да сега иска да напусне, но няма да отиде в силно първенство, а със сигурност в Турция...пак за пари. Митко свърши със футбола още като се раздели с националния отбор. Това му решение, опетни всичко, което е направил за футбола в нашата страна. НА 20 и няколко години да се откажеш от националния отбор, след като си все още действащ футболист и то на високо ниво(а Боби се скъсваше да урежда някакви съмнителни контроли, та да може Митко да стане голмайстор)?????? Да сте чували за някой друг такъв футбилист?????
Интериорни врати - Врати хармоника
hellyeah написа:boabbb написа:Бруталния провокатор - сега дали нямат да те скъсат от псувни и обиди![]()
. Митьо пали от Фулъм, аз не знам защо въобще отива там. Това е дърводелски отбор, който не му приляга. Според мен зимата потегля към Турция
Там парите са стабилни и се залага на рекламата, но едва ли ще е отбор гранд - по-скоро нещо като Трабзонспор
Според мен ще стане съотборник на Мартин Петров.
Не вярвам. Никога не е бил особено голям ЦСКА-р. Тея хора се виждат - има хора, които наистина са привърженици на отбора и играят с огромно желание, а има и такива дето са предимно за парите и възможностите за кариера навън

Леевски, оле

не виждам защо трябва да се обижда футболист като Бербатов. Все пак не винаги български футболист може да играее в такива отбори, в които е играл той.
Има си спам тема, Димитър Бербатов -фен тема
, за злобата почивен ден няма, но и за модераторите 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
NADURVEN_FILOSOF написа:в цдна при Марто, за престиж и реклама на отбора в европа
ЦСКА и Европа?Хм,може,ама ако играят по честичко с Лудогорец и си ги броят за евро мачове.Мачовете с Левски не се броят,те са в графата междуконтинентални.

Относно темата-Единственото място където някой може да му обещае 5мнл паунда на година е ЦСКА с Лупи начело.Друг е въпроса с получаването им,но това е друга тема.А Митко според мен не би се върнал НИКОГА да играе за някой отбор в България.Виждам три възможни дестинации.Русия,Турция и САЩ не непременно в този порядък.Италианците са бедни в сравнение с изброените от мен,а и Митко си "осра" пътеките с "онзи" трансфер миналият сезон.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Във фейса ли си го е написал?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- ndrangheta
- Контакти:
Много злоба таите към тоя човек бе хора
Отдавам го на завист, за съжаление.
По темата - на негово място не бих напуснал Фулъм ДОРИ да изпаднат. Приключил е за големия футбол (а той доста е видял от него) и е ясно че вече рита с по-малко хъс. Една лоялност към Фулъм ми се струва добра лебедова песен. Абе той си знае

По темата - на негово място не бих напуснал Фулъм ДОРИ да изпаднат. Приключил е за големия футбол (а той доста е видял от него) и е ясно че вече рита с по-малко хъс. Една лоялност към Фулъм ми се струва добра лебедова песен. Абе той си знае

"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
ndrangheta написа:Много злоба таите към тоя човек бе хора![]()
Е щом всичко това е злоба, защо не се говори така за Петрови примерно. Бербатов, за съжаление няма да получи никога това признание, което получи Стенли, а именно 2 отбора да го боготворят. Това щеше да се случи накрая на кариерата му дори да не беше болен

На мен ми е безразличен. Нито играе в любимия ми отбор, нито пък в национала. Общо взето ме интересува колкото съотборника му Бент примерно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Дано, дано, дано! Стига са давали Фулъм всеки път