Бербатов иска да напусне Фулъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Бербатов иска да напусне Фулъм

Мнениеот Avrameca » 11 ное 2013 09:58

За жалост най-добрите му години минаха на резервната скамейка...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 11 ное 2013 10:43

Чак се чудя как може на уж т.нар. "специалисти" в Англия да отнеме толкова години да разкрият колко слаб е Бербатов. Ама да, то в Англия всеки който може да спре топката и да излъже на скорост или на място 1 човек е звезда. Митко беше слаб още в Тотнъм, просто тогава отбора нямаше друг нападател освен Дефоу и Митко вкарваше някой и друг гол. В Ман Ю, еми то ако не можеше и в Манчо да вкарва, бах тоз нападател/ Там върпоса беше, че Митко вкарваше едно положение, а изпускаше още 5. За всички е ясно, че отиде във Фулъм за пари. Повече от година си взема огромната заплата и се разхожда. Да сега иска да напусне, но няма да отиде в силно първенство, а със сигурност в Турция...пак за пари. Митко свърши със футбола още като се раздели с националния отбор. Това му решение, опетни всичко, което е направил за футбола в нашата страна. НА 20 и няколко години да се откажеш от националния отбор, след като си все още действащ футболист и то на високо ниво(а Боби се скъсваше да урежда някакви съмнителни контроли, та да може Митко да стане голмайстор)?????? Да сте чували за някой друг такъв футбилист?????
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2013 10:54

hellyeah написа:
boabbb написа:Бруталния провокатор - сега дали нямат да те скъсат от псувни и обиди :roll: :mrgreen: . Митьо пали от Фулъм, аз не знам защо въобще отива там. Това е дърводелски отбор, който не му приляга. Според мен зимата потегля към Турция ;) Там парите са стабилни и се залага на рекламата, но едва ли ще е отбор гранд - по-скоро нещо като Трабзонспор

Според мен ще стане съотборник на Мартин Петров.

Не вярвам. Никога не е бил особено голям ЦСКА-р. Тея хора се виждат - има хора, които наистина са привърженици на отбора и играят с огромно желание, а има и такива дето са предимно за парите и възможностите за кариера навън ;) Митьо ми се вижда от вторите ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 11 ное 2013 11:03

не виждам защо трябва да се обижда футболист като Бербатов. Все пак не винаги български футболист може да играее в такива отбори, в които е играл той.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 ное 2013 11:06

Има си спам тема, Димитър Бербатов -фен тема :idea: , за злобата почивен ден няма, но и за модераторите :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 ное 2013 11:12

NADURVEN_FILOSOF написа:в цдна при Марто, за престиж и реклама на отбора в европа 8-)

ЦСКА и Европа?Хм,може,ама ако играят по честичко с Лудогорец и си ги броят за евро мачове.Мачовете с Левски не се броят,те са в графата междуконтинентални. :mrgreen:
Относно темата-Единственото място където някой може да му обещае 5мнл паунда на година е ЦСКА с Лупи начело.Друг е въпроса с получаването им,но това е друга тема.А Митко според мен не би се върнал НИКОГА да играе за някой отбор в България.Виждам три възможни дестинации.Русия,Турция и САЩ не непременно в този порядък.Италианците са бедни в сравнение с изброените от мен,а и Митко си "осра" пътеките с "онзи" трансфер миналият сезон.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 ное 2013 14:32

Във фейса ли си го е написал?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 11 ное 2013 19:56

Много злоба таите към тоя човек бе хора :o
Отдавам го на завист, за съжаление.

По темата - на негово място не бих напуснал Фулъм ДОРИ да изпаднат. Приключил е за големия футбол (а той доста е видял от него) и е ясно че вече рита с по-малко хъс. Една лоялност към Фулъм ми се струва добра лебедова песен. Абе той си знае :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 ное 2013 15:05

ndrangheta написа:Много злоба таите към тоя човек бе хора :o
Отдавам го на завист, за съжаление.

По темата - на негово място не бих напуснал Фулъм ДОРИ да изпаднат. Приключил е за големия футбол (а той доста е видял от него) и е ясно че вече рита с по-малко хъс. Една лоялност към Фулъм ми се струва добра лебедова песен. Абе той си знае :)

Е щом всичко това е злоба, защо не се говори така за Петрови примерно. Бербатов, за съжаление няма да получи никога това признание, което получи Стенли, а именно 2 отбора да го боготворят. Това щеше да се случи накрая на кариерата му дори да не беше болен ;)
На мен ми е безразличен. Нито играе в любимия ми отбор, нито пък в национала. Общо взето ме интересува колкото съотборника му Бент примерно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 ное 2013 15:07

Дано, дано, дано! Стига са давали Фулъм всеки път :shock:

Върни се в “Футбол - Свят”