Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?
Жилина 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Или Левски Покрайна
Дани ще ви ги уреди без пари 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Лудогорец, като че ли отговаря на всички изисквания. Италиянските отбори тази година не се представят много убедително в Европа. Ако устискате в седмицата, може да организирате празника за следващото планово гостуване на Лудогорец на Герена.
И внимателно с тия тържества, да не стане както в отминалия шампионат, да ги организирате без да съгласувате с Урсула, че пак ще отлагаме за следващта догодина до амина!
Хайде наздраве! За много години!
И внимателно с тия тържества, да не стане както в отминалия шампионат, да ги организирате без да съгласувате с Урсула, че пак ще отлагаме за следващта догодина до амина!
Хайде наздраве! За много години!
Аз не съм бил роден тогава, така че искам това да е Байерн естествено. Други варианти, които биха ми харесали са водещи клубове от Германия или Италия, като Дортмунд, Байер Леверкузен, Лацио, Милан, Интер, Ювентус. Защо не и някой от отборите, от които пазим едни от най-приятните спомени като Марсилия, Киево и Щутгарт?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
liliputchica написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и СелтикВашите предпочитания какви са?
А дали някой гранд иска да се пробва с вас...говори се за Олимпия Любляна
![]()
. Гадното е, че и на 300 години да станете, ако ЦСКА не пратят поканите, ще чакате ....гайди подуенски
ЦСКА ли пратиха поканите на Байерн през 1994 година прасчо?

- Red Warrior
- Контакти:
Антверпен, но при положение, че мача ще се играе до 85 минута. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- damyanov1963
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и СелтикВашите предпочитания какви са?
Тогава Байерн ни уважиха за втори път, първия беше през 86-та за 75-та годишнина, понеже тогава се казваше, че Левски е основан през 1911-та и завършихме 2:2. И двата отбора тогава играха без националите, понеже бяха на подготовка за световното в Мексико. А тия дето пишат Жилина, Тампере и т.н. само могат да си мечтаят отбор от такъв ранг да ги уважи за тяхна годишнина, че и 2 пъти при това!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Red Warrior
- Контакти:
damyanov1963 написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и СелтикВашите предпочитания какви са?
Тогава Байерн ни уважиха за втори път, първия беше през 86-та за 75-та годишнина, понеже тогава се казваше, че Левски е основан през 1911-та и завършихме 2:2. И двата отбора тогава играха без националите, понеже бяха на подготовка за световното в Мексико. А тия дето пишат Жилина, Тампере и т.н. само могат да си мечтаят отбор от такъв ранг да ги уважи за тяхна годишнина, че и 2 пъти при това!
Вас Олимпия два пъти ви уважи.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- olympic teteven
- Контакти:
Пари Сен Жермен 

[center]Антверпен[/center]