Лацио иска Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Re: Лацио иска Бербатов

Мнениеот stpehenhunt11 » 23 окт 2013 22:26

reh4o написа:Аз преди време ви казвах тук по форумите че този некадърник с два леви крака ще бъде бързо изритан от Ман. Юн.
и ще стигне там до средняшките отборчета за сумата от 2 3 милиона ама вие тук неееее това е извънземния великия гениалния не знам си какъв.И кво стана ??? А кажете кво стана ?????Ама така са българите само им дайте някав педер да му се кефят и да го копират и виж кво става искарват го бог и после за нищо не бил ставал .Да гледаме по реално малко и на Божинов и на Григор Димитров сега го чака същото.Пътят на тези лекенца е само на долу !!! Чалготеката ги зове!!!

голмайстор на Премиершип ... 30 милиона ... а с тебе кажи какво стана ?
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 окт 2013 22:35

Крайно съм разочарован, че все се намират хора да принизят постигнатото от един БГ футболист при условие, че от едно известно време трансферите ни на запад от Калотина се броят на пръстите на едната ръка. Кариерата на Бербатов в Европа е съизмерима само с тази на Стоичков, Балъков и Пенев (отчасти Костадинов). От горните трима, само Ицо е играл в клуб съизмерим с Ман. Юнайтед.
Бербатов е и футболистът ни с най-много гола за националния отбор ....
Хайде да видим сега, дали Лацио заслужава Бербатов ....
Бербатов си е извоювал сам правото да избира къде да играе!
Митко и на 35 може спокойно да порита в средняшки отбор от серия А ... не виждам драма тук.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 22:41

Red_Neck написа:Крайно съм разочарован, че все се намират хора да принизят постигнатото от един БГ футболист при условие, че от едно известно време трансферите ни на запад от Калотина се броят на пръстите на едната ръка. Кариерата на Бербатов в Европа е съизмерима само с тази на Стоичков, Балъков и Пенев (отчасти Костадинов). От горните трима, само Ицо е играл в клуб съизмерим с Ман. Юнайтед.
Бербатов е и футболистът ни с най-много гола за националния отбор ....
Хайде да видим сега, дали Лацио заслужава Бербатов ....
Бербатов си е извоювал сам правото да избира къде да играе!
Митко и на 35 може спокойно да порита в средняшки отбор от серия А ... не виждам драма тук.

И Костадинов--Порто, но най-вече Байерн
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 23 окт 2013 22:57

Бербатов прави всички тези кампаний и организаций на негово име за да си спести данъци и наистина му спестява много ама много колкото не може да си представите не му дреме за децата.И ако може да не ме обиждате там по-горе един идиот който е писал защото не знае кой стои зад ника ми !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 23:15

reh4o написа:Бербатов прави всички тези кампаний и организаций на негово име за да си спести данъци и наистина му спестява много ама много колкото не може да си представите не му дреме за децата.И ако може да не ме обиждате там по-горе един идиот който е писал защото не знае кой стои зад ника ми !!!

Незнам кой стои зад ник-а ти, но ако съдя по това, което излиза отпред...трагедия 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 окт 2013 23:50

reh4o написа:Бербатов прави всички тези кампаний и организаций на негово име за да си спести данъци и наистина му спестява много ама много колкото не може да си представите не му дреме за децата.И ако може да не ме обиждате там по-горе един идиот който е писал защото не знае кой стои зад ника ми !!!

Зад ник-а ти стои същия неграмотник, който пише КАМПАНИЙ и ОРГАНИЗАЦИЙ! В кой род и число си ги написал тези думи? Ти си дори под средното ниво на регистрираните във форума, а имаш наглостта Бербатов да обсъждаш, нещастнико!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 окт 2013 10:37

Red thunderstorm написа:

Зад ник-а ти стои същия неграмотник, който пише КАМПАНИЙ и ОРГАНИЗАЦИЙ! В кой род и число си ги написал тези думи? Ти си дори под средното ниво на регистрираните във форума, а имаш наглостта Бербатов да обсъждаш, нещастнико!

Това са римски пълководци , ама грам не ги разбираш тия работи . А това , че той плаща данъци във Англия и тези кампаниЙ и организациЙ са във България , НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за злобния и жалък нещастник

Върни се в “Футбол - Свят”