Серия А: Сасуоло - Лацио, 29 септември 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Серия А: Сасуоло - Лацио, 29 септември 2013

Мнениеот bubka » 26 сеп 2013 19:02

durex написа:
bubka написа:Съмнително е точно тази поредица от изключително слаб мач като домакин и след това Х като гост на много по-силен отбор, при това със създадени множество положения и дори шанс за успех. Само да не вземе "силният" Интер да падне у дома тази вечер, както си е с най-добри защита и нападение. ;)

На много по-силен отбор от кой? От Интер? Наполи е по-силен от Интер? И това как го разбра, като този сезон не са играли заедно все още?

Защо сравнението между два отбора за това кой е по-силен трябва да се базира на директния двубой между тях :?
Това, че например Наполи направи Х със Сасуоло, не означава, че двата отбора са равностойни. ;)
[offtopic]Май ще трябва да преименуваме темата :lol:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 сеп 2013 19:15

Мен ми е чудно ти на каква база мислиш, че Интер е по-слаб от Наполи.. Или като цяло защо подценяваш отбора на Мадзари и победата с 7:0 ти идва тотаджииска..при все че нямаме пари да си плащаме за победи, ако имахме, едва ли Морати щеше да продава отбора, но това е тема на друг разговор.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 сеп 2013 00:35

Durex, какво си хабиш нервите. Някои хора си остават твърдоглави и да им наливаш и да не им наливаш, голяма полза няма. ;)
По същество: Прогноза победа с 2 гола разлика за "римските орли". По принцип не съм някакъв супер фен на италианския футбол, но го следя. За това и нямам отбор, към който да съм пристрастен, както се казва. Симпатизирам на Лацио. ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”