Рубин Казан - КЛАСА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рубин Казан - КЛАСА
Че след като Лефски предпочита да играе красиво и да го бият като тупан аз не виждам защо искате в ШЛ или Лига Европа.Там се влиза да се побеждава да се печелят точки от които следват и пари и да се преодолява даден кръг и да се върви нагоре.След като вие не целите това а да се радвате на някаккъв ваш си красив футбол за какво се натискате за Евротурнири??????????/
- Lord VOODOO
vladimirtsv написа:абе вие феновете на барса се забравихте вече , каде я видя тази дузпа ????
Ти си сляп!!! Да защитника играе чисто (това снощи го казах много пъти) ЗАЩИТНИКА ИГРАЕ ЧИСТО СРЕЩУ ИНИЕСТА, НО Андрес щеше да настигне топката, защото тя не се движеше никак бързо, ако не беше вратаря на Рубин, който нарочно си вдигна ръцете, за да събори Иниеста! Гледай клипчето внимателно... каталунеца тъкмо се готвеше да скочи, за да прескочи вратаря и руснака си разпери ръцете и го събори!!! Това по всички правила на футбола е дузпа!
Освен това като цяло в мача имаше 3 дузпи! Освен тази имаше още 2, те бяха през второто полувреме! Една за игра с ръка и една за нарушение срещу Меси!!!
Аз не ги искам тези дузпи и те не ни оправдават за слабата игра! Просто отбора не заслужаваше да загуби снощи, НО И НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO написа:ЕМИЛ написа:Интересно ми е мнението на Лорд Вуду за резултата...
Ми влез в раздела ни и виж какво съм писал в темата за мача!
Рубин са слаби, просто ние снощи също бяхме слаби!!! Кошмарни грешки в защита най-вече на Пике. Я Я Туре има персонална вина за вторият гол, безобразно слаб Валдес (така и не разбрах защио му се поднови договора, вместо да си вземем нов вратар)! Кажете ми как е възможно за целият мач на Валдес да му се наложи да се намеси точно ДВА ПЪТИ и да получи точно ДВА ГОЛА?!!! Ебаси вратаря! Че то по-добре да бяхме играли без него с още един полеви играч...
Отделно съдията не ни даде дузпа още в първата минута на мача - вратаря на Рубин събаря Иниеста в наказателнoтo - чиста дузпа + задължителен червен картон, а при последвалата атака Рубин ни вкараха гол (на който не му се вярва да погледне темата за мача в раздела ни - там съм дал клипче, на 22-рата секунда ясно се вижда, че вратаря им събаря Иниеста)! Какъв е извода? Съдията оказа ОГРОМНО ВЛИЯНИЕ върху мача! Все пак Рубин трябваше да са с човек по-малко още от първата минута на мача, дузпата не я броя за сигурен гол (все пак дузпи се изпускат), но ако беше дадена дузпата нямаше да падне гола във нашата врата, съответно Рубин нямаше да се затворят веднага така и мача щеше да е коренно различен!
И въпреки всичко това... това не ни оправдава, че снощи играхме слабо!!! Това беше трети пореден слаб мач на Барса и логичното стана - беше крайно време да загубим! Но Рубин не са никаква класа! Играха през цялото време с 9 човека отзад, правеха контра веднъж на 15 минути, имаха невероятен късмет (все пак ние ударихме 2 греди, а те от 2 точни удара към вратата ни... благодарение на вратаря ни вкараха 2 гола) + че съдията леко ги подпираше и показа двоен стандарт при отсъжданията: на нас ни даваше 1 от 3 ситуации, спести поне 6 жълти картона на различни играчи на руснаците, а в същото време някой от братушките докато беше докосван от наш играч и получаваше нарушение!
Рубин просто уцелиха най-подходящият момент да играят срещу нас! Сега други 100 мача да играят срещу нас на Камп Ноу ще загубят всичките 100!!!
П.П. За капак бяхме без капитана ни Пуйол (който също е в слаба форма в момента), без Анри и без Кейта!
Абе винаги съм се чудел (в случая и на теб) как фенове могат да говорят за чужди отбори в мн число (паднахме, нямаше ни капитана, направихме две атаки и т.н) при положение, че надали са стъпвали повече от няколко пъти на стадиона, при положение, че са българи и т.н.
Нищо лошо няма в това да харесваш чужд отбор, да го подкрепяш, да гледаш мачовете му, но това "фамилярничене" е изключително изкуствено, безмислено и дразнещо.
Не казавам, че всеки трябва да подкрепя български отбор, но да се причиславаш към чуждестранен е доста смешно, неестествено и не го разбирам...
Още веднъж казвам, че няма нищо грешно в това да се фен и привърженик на такъв отбор, но трябва да си умерен в такива изказвания и писания...
Напиши примерно - Барса бяха по-слаби, не им вървеше атаката, правиха грешки в защита...
А не - бяхме слаби, не ни вървеше в атака и т.н........
- Lord VOODOO
csimeon написа:Абе винаги съм се чудел (в случая и на теб) как фенове могат да говорят за чужди отбори в мн число (паднахме, нямаше ни капитана, направихме две атаки и т.н) при положение, че надали са стъпвали повече от няколко пъти на стадиона, при положение, че са българи и т.н.
Ми така пич, много лесно мога да кажа, че това е МОЯТ отбор, защото Барселона е акционерно дружество, а аз от 2004-та година насам съм горд собственик на 10 акции на любимият ми отбор! Да десет акции са една микроскопична частичка от отбора, но все пак това ми дава правото да казвам МОЯТ отбор!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO написа:vladimirtsv написа:абе вие феновете на барса се забравихте вече , каде я видя тази дузпа ????
Освен това като цяло в мача имаше 3 дузпи! Освен тази имаше още 2, те бяха през второто полувреме! Една за игра с ръка и една за нарушение срещу Меси!!!
Аз не ги искам тези дузпи и те не ни оправдават за слабата игра! Просто отбора не заслужаваше да загуби снощи, НО И НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!!!
При ръката нямаше как да се даде дузпа, освен в Б-я. Защитника падаше , а топката му дойде откъм гърба.
- Lord VOODOO
todorov написа:При ръката нямаше как да се даде дузпа, освен в Б-я. Защитника падаше , а топката му дойде откъм гърба.
Да така е, въпреки, че съдията, ако искаше можеше да даде дузпа, защото ръцете на играча не бяха прибрани до тялото!

Но аз нямам претенции за тази дузпа (нито за тая в края на мача срещу Меси)..., а това, което си го написал дано го видят феновете на Челси, че те за аналогична ситуации при мача им срещу нас ореваха орталъка за дузпа (имам предвид ситуацията с Ето'О, не с Пике - ситуацията с Пике си беше чиста дузпа!)

Lord VOODOO написа:csimeon написа:Абе винаги съм се чудел (в случая и на теб) как фенове могат да говорят за чужди отбори в мн число (паднахме, нямаше ни капитана, направихме две атаки и т.н) при положение, че надали са стъпвали повече от няколко пъти на стадиона, при положение, че са българи и т.н.
Ми така пич, много лесно мога да кажа, че това е МОЯТ отбор, защото Барселона е акционерно дружество, а аз от 2004-та година насам съм горд собственик на 10 акции на любимият ми отбор! Да десет акции са една микроскопична частичка от отбора, но все пак това ми дава правото да казвам МОЯТ отбор!
Е, закопаме, признавам ти го...

така вече те "оправдавам"

-
- Контакти:
Гледай клипчето внимателно... каталунеца тъкмо се готвеше да скочи, за да прескочи вратаря и руснака си разпери ръцете и го събори!!! Това по всички правила на футбола е дузпа!
не знам ти кой правила си гледал или може би не ти се иска да видиш какво става в ситуацията , на иниеста му избиват топката и той от инерцията се препъва в защитника , а вратяря се пази, кво да му избие зъбите ли ?
АСЕНЕ ВЪРНИ
а за уредени мачове ? аз имам приятели който така се оправдават че не са познали знака , може би в гърция трябваше да именуват улица на букмейкърите а не на рехагел ?
не знам ти кой правила си гледал или може би не ти се иска да видиш какво става в ситуацията , на иниеста му избиват топката и той от инерцията се препъва в защитника , а вратяря се пази, кво да му избие зъбите ли ?
АСЕНЕ ВЪРНИ

а за уредени мачове ? аз имам приятели който така се оправдават че не са познали знака , може би в гърция трябваше да именуват улица на букмейкърите а не на рехагел ?
gushtera написа:Бих казал - Черно тото
Не само черно, но и червено, и синьо, че и пембе!!!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Lord VOODOO
ОК няма смисъл да спорим дали е имало дузпи или не! И без това мача вече е в миналото и връщане назад няма! Съдията е свирил каквото е видял и това е.
Идеята беше дали Рубин са класа, защото снощи ни победиха... И според мен Рубин не са класа! Просто имаха късмет и играха във възможно най-подходящият за тях момент срещу нас!
Не смятам, че снощи Барса заслужаваше да спечели (въпреки, че играхме по-добре отколкото срещу Валенсия), но и определено не заслужавахме да загубим!
Айде оставям ви да дискутирате на спокойствие.
Идеята беше дали Рубин са класа, защото снощи ни победиха... И според мен Рубин не са класа! Просто имаха късмет и играха във възможно най-подходящият за тях момент срещу нас!
Не смятам, че снощи Барса заслужаваше да спечели (въпреки, че играхме по-добре отколкото срещу Валенсия), но и определено не заслужавахме да загубим!
Айде оставям ви да дискутирате на спокойствие.