Победата е за нас , макар да няма значение моментнто състояние на отборите и класата .
Победата е задължителна
Сампдория - Дженоа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blucerchiati
- Контакти:
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Сампдория - Дженоа
Kamisha написа:Дано да стане резултатен мач и Самп да спечели Дерби дела ЛантернаВърти ми се в главата 3-2 за ''моряците''.Имам 1 въпрос към автора на темата,а той е кой е по-популярният отбор в Генуа ?
Сампдория има малко повече фенове, най-вече защото през 80те и 90те през доста от сезоните Дженоа е била в Серия Б! И през това време Самп са натрупали по-голяма фенска маса!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Adrian Monk
- Контакти:
Поздравления за интересната тема и благодаря.
Сега определено ще гледам мача с много по-голям интерес, защото няма да бъде просто "някакъв мач" от Серия А между отборите А и Б, а дерби с традиции.
[offtopic]Преди години имах познат италианец - Марко, който отговаряше за продажбите на Pirelli в България. Марко беше върл фен на Сампдория и се майтапеше, че бил черната овца във фирмата, защото едва ли не само в длъжностната му характеристика нямало записано черно на бяло, че трябва да бъде фен на Интер.
[/offtopic]

[offtopic]Преди години имах познат италианец - Марко, който отговаряше за продажбите на Pirelli в България. Марко беше върл фен на Сампдория и се майтапеше, че бил черната овца във фирмата, защото едва ли не само в длъжностната му характеристика нямало записано черно на бяло, че трябва да бъде фен на Интер.

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Avanti_Ragazzi написа:Kamisha написа:Дано да стане резултатен мач и Самп да спечели Дерби дела ЛантернаВърти ми се в главата 3-2 за ''моряците''.Имам 1 въпрос към автора на темата,а той е кой е по-популярният отбор в Генуа ?
Сампдория има малко повече фенове, най-вече защото през 80те и 90те през доста от сезоните Дженоа е била в Серия Б! И през това време Самп са натрупали по-голяма фенска маса!
ми аз лично много се кефя на Сампдория ама като гледам във Фейсбук имат 37 000 харесвания а Дженоа 69 000
- bulgaro
- Контакти:
Дженоа имат осезаемо преимущество като фенска маса, но ултрас - движението на Самп е по-силно. Това за разделението на публиките между центъра и покрайнините е митологема, също като при съотношението Рома - Лацио, няма подобно обособяване, това е било до към 50-те години, днес в центъра на Генуа можеш да видиш и знамена на Сампдория, и знамена на Дженоа. През април 2010 г. имах възможност да гледам този мач на живо (Самп биха с 1 - 0), спокойно мога да сравня заряда и атмосферата с нашето дерби. Надявам се, моряците да бият, по-симпатични са ми.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
успех на Сампдория,симпатичен отбор са.Прогнозата ми е 1-0
- we are the champions
- Контакти:
Браво на Дженоа