danimann написа:Абе кой ти го гледа английското...
Реално погледнато то не може да се сравнява с нашето. Нито като интрига, нито качество.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
danimann написа:Абе кой ти го гледа английското...
shotgun blues написа:Нова издънка на звездната селекция на Пелегрини,0-0 с дърветата от СТОУК,които както чета са били и по-добрият отбор
El Grande Capitan написа:shotgun blues написа:Нова издънка на звездната селекция на Пелегрини,0-0 с дърветата от СТОУК,които както чета са били и по-добрият отбор
Не говори глупости.ВСЕКИ може да падне или да направи равен на великия стадион на великия Стоук!
Тва е Рори Делап бе момче,вземи се в ръце.....
daniel875 написа:danimann написа:Абе кой ти го гледа английското...
Реално погледнато то не може да се сравнява с нашето. Нито като интрига, нито качество.
danimann написа:daniel875 написа:danimann написа:Абе кой ти го гледа английското...
Е добре де,ама ти си българин в крайна сметка.Добър или лош трябва да гледаш нашия си футбол.Тебе да речем какво те касае Тотнъм( да предположим,че т'ва е любимия ти отбор) дали ще бият,или шампиои ще станат.Това е английски отбор,на чийто стадион не си стъпвал предполагам.Аз лично не се виждам да скачам и да викам за Челси напр. или Ман Ю,кво ме е*е те са си английски отбори,имиджа е за тяхната страна,не за мойта!
danimann написа:daniel875 написа:danimann написа:Абе кой ти го гледа английското...
Е добре де,ама ти си българин в крайна сметка.Добър или лош трябва да гледаш нашия си футбол.Тебе да речем какво те касае Тотнъм( да предположим,че т'ва е любимия ти отбор) дали ще бият,или шампиои ще станат.Това е английски отбор,на чийто стадион не си стъпвал предполагам.Аз лично не се виждам да скачам и да викам за Челси напр. или Ман Ю,кво ме е*е те са си английски отбори,имиджа е за тяхната страна,не за мойта!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта