Шампионска лига:жребия за груповата фаза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Шампионска лига:жребия за груповата фаза

Мнениеот Udoji90 » 29 авг 2013 21:09

В първа грпа Ман Юн са фаворит, но съперниците са страшно корави и ако "червените дяволи" не подходят сериозно, може да се повтори историята с Бенфика и Базел. Другите отбори са с по-изравнени възможности, като се надявам Леверкузен да продължат, но ми се струва доста трудно.
Във втора група Галатасарай е отборът, който може да се намеси в битката за първите 2 места, отнемайки точки на Реал и Юве, но по-скоро мисля, че няма да има изненада. Дори е възможно Копенхаген да се сборят с турците за 3-то място.
Трета група е една от най-скромните. На пръв поглед ПСЖ изглеждат фаворит, а за Бенфика е напълно постижимо да завършат втори и мисля, че ще успеят. Олимпиакос и Андерлехт ще се борят за 3-то място.
В четвърта се надявам ЦСКА да се преборят за едно от първите 2 места, макар че с Байерн и Сити ще им е трудно. Все пак не е невъзможно, като знаем какво им се случи на Сити в предишните 2 сезона - няма да се разсърдя да им се случи за трети път. Виктория Пилзен са с най-малки шансове - в най-добрия случай може да се преборят с ЦСКА за 3-то място.
Челси изтеглиха доста добър жребий в пета група и вероятно няма да имат проблеми. Останалите 3 отбора имат приблизително равни шансове.
Мното тежък жребий за Арсенал в шеста група. Марсилия беше предпочитаният ми съперник от 2-ра урна, но с другите два изтеглихме доста къси клечки. Сега ще се види какво е нивото на отбора - в най-лошия случай през пролетта ще се борим за ЛЕ, защото смятам, че поне Марсилия ще изпреварим. С другите 2 отбора ще се води люта битка.
В седма група Аустрия са видим аутсайдер, докато останалите 3 отбора имат сравнително равни шансове според мен. Аз се надявам Атлетико да продължат, докато измежду Зенит и Порто предпочитам руснаците.
В последната група Барса и Милан са фаворити, но италианците ми изглеждат колебливи, така че изненади са възможни. Аякс и Селтик са ми много симпатични, но най-вероятно ще водят битка за 3-то място. Най-логично е Барселона да са първи, но те нерядко играят доста трудно и с Милан, и със Селтик, така че може да загубят точки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 авг 2013 21:18

Много яки групи....и Шахтьор и Сосиедад и Леверкузен не са за подценяване и да се надяваме, че неопитността на Мойс ще си каже думата....смисъл не е изключено да им е тежко на Манчестър...

Челси в лесна група, битката за 2 място ще е голяма

Байерн и Сити категорично излизат, тоя път гражданите няма да сгрешат, Пелегрини с Малага игра почти 1/2 финал, пък с тези играчи може да стигне още по далеч

Барса и Милан би трябвало да продължат, но Аякс дали пък не им е време да поднесат изненада...ясно е, че ще има поне 1 силен отбор, дето ще отпадне, дано не е от тая група

Арсенал за мен е най-интересната група...Мусю не е отпадал май в групите, май му е време...Бенитес и Наполи заедно с Дортмунд са лоша компания за Артилиеристите, не изключвам след като Челси и Юнайтед цъкаха в ЛЕ, Арсенал да ги последва :lol:

Реал и Юве е нещо като Челси и Юве миналата година, да видим дали ще се повтори и единия ще изхвърич, може изненадата да е тука :?

Групите на Порто и Атлетико и Бенфика и ПСЖ няма да ги коментирам :)

Според мен големият въпрос ще е кой от големите ще отпадне тая година в групите....миналата Челси, по-миналата Юнайтед, аз залагам на Арснеал ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 29 авг 2013 22:34

Тъй като ме мързи да пиша мнението си за всички групи ще го кажа само за 3-те,в които са 3-те ми любими европейски тима :)
Ювето 2-ра поредна година теглят късата клечка при жребия и ще трябва да се напънат,за да прескочат групата.Тази година тимът обаче е по-солиден и опитен от миналата,а и Реал М са ни редовни абонати,като от над 50 години нямат победа в Торино и мисля,че е напълно реално пак да ги натупаме.С Галатасарай ни чакат 2 тежки мача като се надявам да отмъкнем някой равен в Истанбул и да спечелим в Италия.ФК Копенхаген са 1 идея по-класни и опитни от Нордселанд,с които играхме в миналата кампания и не трябва да ги подценяваме,за да не се мъчим пак в Дания :!: Очаквам класиране като вярвам,че с малко повечко късмет може да спечелим групата :)
Арсенал се нахакаха в групата на смъртта и ще водят люта битка за класирането си.Смятам,че основен конкурент ще е новия Наполи на Бенитес като Дортмунд ще са 1-ви в потока.Тук очаквам мосюто да свие рано-рано знамената и ''артилеристите'' да играят в ЛЕ напролет :(
За групата на Барса смятам,че са безспорен фаворит,но определено ще имат любопитни гостувания като ще ми е мн интересен мачът им със Селтик в Глазгоу,където се надявам да смажат шотландските дървари.Всичко др.освен 1-во място в групата ще е сензация :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 авг 2013 01:07

Групата на Арсенал е най-добрата и най-желаната от мен, тъй като ние играем силно само когато са силни и съперниците. Ако има слаби, винаги се дъним.
Сега ще е супер, но най-вероятно ще станем или първи, или последни в групата. :mrgreen: Хубави са групите, ще има добра интрига и хубави изненади. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 авг 2013 12:54

dreben23 написа:Искам групата на смъртта да е Арсенал, ПСЖ, Дортмунд и Наполи. :)

Създраве да си ги ползвам Наполи и Дортмунд ся! :mrgreen: Това ми е единственото попадение от групите при жребия! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”