Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса![]()
rhaegar написа:Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса![]()
Бяха преподадени уроци преди 3 месеца някъде
rhaegar написа:И това сме го слушали вече
Въпреки отличното представяне на неговите възпитаници, Симеоне е убеден, че шансовете за титла са изключително малки, като тя отново ще бъде решена измежду големите испански грандове.
„Нямам никакви надежди, че можем да станем шампиони. Реал и Барселона са от различна планета.Те са с няколко класи са над всички останали тимове. Испанското първенство е един доста скучен шампионат", заяви Чоло.
„Дано след години това се промени, защото към момента е доста безинтересно", допълни Симеоне.
megan fox написа:rhaegar написа:Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса![]()
Ъпгрейди, пък и никога не отричам очевидното.И реално все още смятам, че Барса може да изкърти всички в Германия, без проблеми, с изключение на баварците, но и те няма вечно да ни бият... Както на нас доста отбори ни хванаха цаката и се научиха как да играят срещу нас, така и ние рано или късно ще хванем цаката на баварците, още повече, че се знае какво да се очаква от Пеп
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Awesome написа:Диего Симеоне: „Ла Лига" е скучно първенство
„Барселона и Реал са от друга планета"Въпреки отличното представяне на неговите възпитаници, Симеоне е убеден, че шансовете за титла са изключително малки, като тя отново ще бъде решена измежду големите испански грандове.
„Нямам никакви надежди, че можем да станем шампиони. Реал и Барселона са от различна планета.Те са с няколко класи са над всички останали тимове. Испанското първенство е един доста скучен шампионат", заяви Чоло.
„Дано след години това се промени, защото към момента е доста безинтересно", допълни Симеоне.
fr3ak_boy написа:megan fox написа:rhaegar написа:Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса![]()
Ъпгрейди, пък и никога не отричам очевидното.И реално все още смятам, че Барса може да изкърти всички в Германия, без проблеми, с изключение на баварците, но и те няма вечно да ни бият... Както на нас доста отбори ни хванаха цаката и се научиха как да играят срещу нас, така и ние рано или късно ще хванем цаката на баварците, още повече, че се знае какво да се очаква от Пеп
Аз пък съм склонен да се хвана на бас, че Дортмунд ще изнасили Барса в Дортмунд с поне 4 гола разлика.
megan fox написа:rhaegar написа:И това сме го слушали вече
Факт, но и си е абсолютно вярно и няма как да го оспорите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта