Доста тежко ще бъде на Ботев, но от беглите ми наблюдения в бундеслигата през годините, мога да кажа, че Щутгарт в последните две-три действително не е чак такова страшилище или поне не беше, но с идването на Ведад Ибишевич и Мартин Харник нещата понякога са доста страшни за съперниците. Ибрахима Траоре също не бива да се подценява. Щутгарт имаше едно единствено слабо място - защитата им е много уязвима понякога и Ботев трябва да използва това. Играят изцяло с мисъл за атаката и често допускат и доста голове,което в турнирните мачове е решаващо. Тревожното за канарчетата е, че швабите могат да се противопоставят на всеки от топ 5 отборите в Германия, а и на доста от топ отборите от другите големи европейски първенства. Ако трябва да съм честен, а аз винаги съм, шансовете на Ботев за краен успех са не повече от 20 процента. Прогнозата ми за първия мач е 1-3 за Щутгарт. Успех на Ботев!
Момчета, с немците не си правете шеги и илюзии...Да се надяваме, че Ботев поне ще отбележи някой гол и в двата мача- краен успех обаче ми се вижда доста невероятен. Видяхте каква беше разликата между Апоел и Берое, основно в първия мач, а с немския вече ще е още по-сериозна. ): Важното е, че Ботев стигна да подобен мач и има шанса да ни опровергае!