Кървава драма в Бразилия: рефер уби играч, фенове му отсичат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кървава драма в Бразилия: рефер уби играч, фенове му отсичат
Да,наистина,по-добре да не се гледа...Аз не си и помислих да го отворя..Въпроса е,има ли безопасност в Бразилия.Олимпиада,световно по футбол..А стават такива ужаси..
По гнусно нещо,не съм чувал никога !!! Ей затова,всеки ден,трябва да благодарите на БОГ,че сте родени в нормална страна от Европа,пък макар и не много богата и трудна за живеене. Тази новина не може да се коментира,просто липсват думи,които да я опишат...
dunavfc написа:По гнусно нещо,не съм чувал никога !!! Ей затова,всеки ден,трябва да благодарите на БОГ,че сте родени в нормална страна от Европа,пък макар и не много богата и трудна за живеене.
Много точно! Макар, че през повечето време не се сещаме за това.
Всъщност тези хора, дори и жертвата - съдията, са изключително нещастни, а дори не го осъзнават. Пази Боже!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
dunavfc написа:По гнусно нещо,не съм чувал никога !!! Ей затова,всеки ден,трябва да благодарите на БОГ,че сте родени в нормална страна от Европа,пък макар и не много богата и трудна за живеене. Тази новина не може да се коментира,просто липсват думи,които да я опишат...
Стига с твоите глупости тази новина е ужасно отвратително и гнусна но се едно не живееш в тази държава и не знаеш ,че в България също стават много брутални неща помниш ли момчето на 17-години от Перник който уби и разфасова в мазето свой приятел това не е ли даже по гнусно.Няма значение в коя държава живееш изроди има навсякъде.
Разбира се и аз съм благодарен на бог,че живея в нормална държава и тук такива работи не се случват,макар че сега тези времена не се сещаме много за това каква хубава и колко богата е родината ни.Затова никога не съм харесвал тези бразилци..чисти диваци просто надарени повечето да ритат правилно топката и затова ги изкарват толкова велики във тази игра..както и да е Рио де Жанейро ако имах възможност бих го посетил без да си кривя душата.
matador написа:dunavfc написа:По гнусно нещо,не съм чувал никога !!! Ей затова,всеки ден,трябва да благодарите на БОГ,че сте родени в нормална страна от Европа,пък макар и не много богата и трудна за живеене. Тази новина не може да се коментира,просто липсват думи,които да я опишат...
Стига с твоите глупости тази новина е ужасно отвратително и гнусна но се едно не живееш в тази държава и не знаеш ,че в България също стават много брутални неща помниш ли момчето на 17-години от Перник който уби и разфасова в мазето свой приятел това не е ли даже по гнусно.Няма значение в коя държава живееш изроди има навсякъде.
Кво нещо е ниското национално самочувствие...Дори,когато имаме повод да се гордеем от нещо в нашата страна,винаги ще се намери,някок хейтът,който да каже,че това са глупости....Аз подобен случай не помня да е имало някога в България,а пък ти се гаври,ако искаш с паметта на Мирослава....
dunavfc написа:matador написа:dunavfc написа:По гнусно нещо,не съм чувал никога !!! Ей затова,всеки ден,трябва да благодарите на БОГ,че сте родени в нормална страна от Европа,пък макар и не много богата и трудна за живеене. Тази новина не може да се коментира,просто липсват думи,които да я опишат...
Кво нещо е ниското национално самочувствие...Дори,когато имаме повод да се гордеем от нещо в нашата страна,винаги ще се намери,някок хейтът,който да каже,че това са глупости....Аз подобен случай не помня да е имало някога в България,а пък ти се гаври,ако искаш с паметта на Мирослава....
Какво да се гордеем ,че не е имало убит съдия в България ли

Правиш,малоумното сравнение между една нормална европейска страна и една джунгла,какво да говорим повече...
Не съм запознат със случая,през 2004,но се съмнявам,да има някаква аналогия с този...
Не съм запознат със случая,през 2004,но се съмнявам,да има някаква аналогия с този...
dunavfc написа:Правиш,малоумното сравнение между една нормална европейска страна и една джунгла,какво да говорим повече...
Не ги сравнявам но да казваш ,че Бразилия е джунгла и ,че не се случват ужасни неща и в нормалните държави е смешно.В САЩ почти всеки месец има изроди който без причина започват да стрелят срещу хора значи според теб и те не са нормална държава.
За този случай говорех.
http://kriminalnidosieta.com/izvestni-s ... chikatilo/
Повярвай ми,огромна част от Бразилия,като начин на живот е като джунгла.Бразилските гета - фавела са нещо ужасяващо,пред което Столипиново,изглежда като Лондон....Да и тук има случай на хора,които са разчленявали други,но едно е да го направят психично-болни хора,друго е това да се случи на футболен мач...
Да,за мен,САЩ не е нормална страна,поне в това ги превъзхождаме,влиза някаква откачалка в училище и избива 43 човека,защото не е на кеф,е това нормално държава ли е ?
Да,за мен,САЩ не е нормална страна,поне в това ги превъзхождаме,влиза някаква откачалка в училище и избива 43 човека,защото не е на кеф,е това нормално държава ли е ?