Най-добрите 11 за всички времена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: Най-добрите 11 за всички времена

Мнениеот Genius. » 03 юли 2013 23:41

-Ivan- написа:INIESTA?

Агуеро?
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 юли 2013 23:45

Най-добрите за всички времена, а не присъстват Барези и Станко Йовчев :roll:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 юли 2013 01:39

Всеки един от посочените футболисти има място в класацията. Това са наистина легендите на футбола , друг е въпроса ,че в един такъв отбор има реално 4 ма футболисти играещи като плеймейкъри. Аз бих си позволи да посоча още няколко имена. Като десен защитник за мен Рууд Крол не отстъпва на Кафу. Като централни защитници Факети- академика на защитната игра, също така Барези- още един защитник-професор, Берти Фогс- може най-добрия бодигард за всички времена или неговия основен съперник за този приз Клаудио Джентиле( на СП 82 в превърна във фигуранти 3-та най-добри нападатели на света в онзи момент Марадона, Зико и Бонек) срещата с него звучеше като присъда за централните нападатели. Като ляв бек или дефанзивен халф за мен много сериозна кандидатура е Андеас Бреме. Като универсален футболист бих посочил Паул Брайтнер или Франк Рийкард. Също така много сериозна десетка беше и Мишел Платини. Не знам защо никой не посочва един футболист ,чието име носи приза за най-добър голмайстор за годината без този футболист да е бил чист нападател- Ференц Пушкаш- който в никакъв случай не е по-малко достоен от ди Стефано двамата са играели заедно в Реал и са били двете му големи звезди.Самия факт ,че е обявен за футболист номер 4 на 20 век от ФИФА говори достатъчно за качествата му. друг е въпроса ,че в България той не е достатъчно популярен по политически причини. Разбира се не съм забравил и головите машини - Герд Мюлер и ван Бастен- не съм гледал други такива голмайстори . На вратата като подгластници бих поставил Сеп Майер или Дино Дзоф

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 юли 2013 06:39

Няма да оспорвам 11- те, но някак си не ми харесва, да се сравняват играчи от различни поколения. Времената са различни, а футболът се променя.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 04 юли 2013 10:25

Genius. написа:
-Ivan- написа:INIESTA?

Агуеро?

:lol: :lol: :lol:

haha

Мнениеот haha » 04 юли 2013 12:22

vrajdebec написа:Странно как никой от вас не споменава наистина най-великия (според мен) - Роналдиньо :roll:

Роналдиньо не бих го сложил в топ 11 дори за последните 10 години.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2013 00:21

Както и очаквах четирима са безспорни - Бекенбауер, Кройф, Пеле и Марадона.

Върни се в “Футбол - Свят”