Ред Бул Лайпциг спящия титан тревожещ Байерн и Борусия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Ред Бул Лайпциг спящия титан тревожещ Байерн и Борусия

Мнениеот Alexx » 26 юни 2013 10:26

MCMXIII написа:Аз и много други не искаме такива отбори.

Значи искате да има една малка групичка от богоизбрани отбори които само те могат да си разпределят трофеите,парите и величието?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2013 10:40

Alexx написа:
MCMXIII написа:Аз и много други не искаме такива отбори.

Значи искате да има една малка групичка от богоизбрани отбори които само те могат да си разпределят трофеите,парите и величието?

Глупости! Да си чул някой да псува Казерслаутерн или Карслруе. Никой нищо не казва за Херта Берлин или Брауншвайг.

Ето немодерните от Лайпцих:

[center]Изображение

FC Sachsen Leipzig 1990 e.V.

Изображение
Изображение
Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 юни 2013 10:45

MCMXIII, ако се налеят тонове пари в Херта или Карлсруе.... ще приемеш ли такъв конкурент на Байерн?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2013 10:52

MuFc1878 написа:MCMXIII, ако се налеят тонове пари в Херта или Карлсруе.... ще приемеш ли такъв конкурент на Байерн?

Дааааа, ама да си изкарат парите. Ти си умно момче, този Алекс също. Що не разбирате бре? Аз искам да има 18 Байерна в Германия. И 16 Славии в България, ама силни :) :) :) Дортмунд вървят по правилен път. В Бундеслигата миналата година имаше поне 14 отбора на печалба... В кризата... Това е изумително. Лека полека нещата се оправят без олигарси, без араби, без фондации. С правилна работа.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 юни 2013 11:00

Наливане на пари, както в Челси, Сити, ПСЖ! Това имам предвид ;) За изкарване трябва време! Сър Алекс го направи с Юнайтед, но сега явно всички искат резултати на момента!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2013 11:07

MuFc1878 написа:Наливане на пари, както в Челси, Сити, ПСЖ! Това имам предвид ;) За изкарване трябва време! Сър Алекс го направи с Юнайтед, но сега явно всички искат резултати на момента!

Точно такъв тип наливане най- не приемам. Просто ме отвращава. Търпение бре. Когато Ули Хьонес почва в Байерн, отборът е бил пред фалит. Бюджет от 12 млн. марки 7 млн. марки дълг. Не са имали и стадион. Сега е по- различно.
Аз искам да има отбори от Източна Германия в Бундеслигата, дори 2 да са. Ще е яко.
П.П. За Манчестър Юнайтед от мен или лошо или нищо :) :) :) Рой Кийн и Пол Скоулс са друга бира. Съра си е епоха. Адмирации за него :!:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 юни 2013 11:11

Но се радваш на успехите на Фетел във Формула 1 - изкуствен отбор на една ОГРОМНА империя създадена от Дитрих Матешиц! Вече дето видя марката Ред Бул и ми призлява :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2013 11:23

MuFc1878 написа:Но се радваш на успехите на Фетел във Формула 1 - изкуствен отбор на една ОГРОМНА империя създадена от Дитрих Матешиц! Вече дето видя марката Ред Бул и ми призлява :lol:

Това за Фетел е добро :) На Ред Бул във Ф1 се "радвам" по- малко от на Ферари когато Шумахер караше за тях. Пцуванье по каруците на Ферари и виканье за Пилето. Умирах от щастие когато не са първи при конструкторите. Я да цитирам Михаел преди финала в Лондон. "Няма Байерн или Дортмунд. Само Кьолн" :)

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 26 юни 2013 12:15

Alexx написа:
pesho_1913 написа:НЕ !!! Такива изкуственяци не трябва да се появяват в Първа или Втора Бундеслига изобщо !!! Разни отборчета без история, без никакви традиции, в които се вливат безумни пари, трябва да бъдат изкоренени и размазани !

Ливърпул от гледна точка на Манчестър Юнайтед и Евертън е изкуствено създаден отбор... Eвертън и Юнайтед са създадени през 1878 година,а Ливърпул 1892 година.

Разликата е такава, че едните са го правили от любов към футбола, а сегашните с абсолютно меркантилна цел. Антифутболно е... От нищото се появява някой си, вкарва безумни мангизи, изкупува футболисти, получаващи олигофренски заплати... Не, благодаря.
За пример ще дам Ето'о и преминаването му в Анжи. Тогава бях потресен, ама това нещо си зависи и от самия футболист. Едните го приластяват, той се поддава и бива прилапан.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2013 14:23

По германските стадиони. Относно отборите направени с Ойро.

[center]Изображение[/center]

[center]Stoppt den RINDERWAHN! GEGEN den modernen Fußball!
Спрете ЛУДАТА КРАВА!!! СРЕЩУ модерния футбол[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”