MCMXIII написа:Аз и много други не искаме такива отбори.
Значи искате да има една малка групичка от богоизбрани отбори които само те могат да си разпределят трофеите,парите и величието?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Аз и много други не искаме такива отбори.
Alexx написа:MCMXIII написа:Аз и много други не искаме такива отбори.
Значи искате да има една малка групичка от богоизбрани отбори които само те могат да си разпределят трофеите,парите и величието?
MuFc1878 написа:MCMXIII, ако се налеят тонове пари в Херта или Карлсруе.... ще приемеш ли такъв конкурент на Байерн?
MuFc1878 написа:Наливане на пари, както в Челси, Сити, ПСЖ! Това имам предвидЗа изкарване трябва време! Сър Алекс го направи с Юнайтед, но сега явно всички искат резултати на момента!
MuFc1878 написа:Но се радваш на успехите на Фетел във Формула 1 - изкуствен отбор на една ОГРОМНА империя създадена от Дитрих Матешиц! Вече дето видя марката Ред Бул и ми призлява
Alexx написа:pesho_1913 написа:НЕ !!! Такива изкуственяци не трябва да се появяват в Първа или Втора Бундеслига изобщо !!! Разни отборчета без история, без никакви традиции, в които се вливат безумни пари, трябва да бъдат изкоренени и размазани !
Ливърпул от гледна точка на Манчестър Юнайтед и Евертън е изкуствено създаден отбор... Eвертън и Юнайтед са създадени през 1878 година,а Ливърпул 1892 година.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта