Коментара на Табаков - защо Таити!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Re: Коментара на Табаков - защо Таити!

Мнениеот stpehenhunt11 » 14 юни 2013 23:48

doktora25 написа:
doktora25 написа:Грузия, Армения и Азърбайджан са на 100% европейски страни, Русия мисля че също така се води официално, за Турция не съм сигурен.

Съжалявам, объркал съм се. Азиатски държави са Грузия, Армения и Азърбайджан. Не знам защо досега съм смятал друго. Ще помоля модераторите да изтрият това и цитираното ми мнение.

Даже и Кипър се води в Азия
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

haha

Мнениеот haha » 15 юни 2013 13:56

На Табаков неадекватните коментари следват един след друг.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2013 14:19

Общо взето май си запълват пространството с такива коментари. Табаков специално ми е правил добро впечатление досега, но тази статийка е напълно ненужна. Щом Таити са спечелили финала (срещу отбор, който е елиминирал Нова Зеландия), значи са си спечелили мястото според правилата. Не са виновни те, че в зона Океания няма конкуренция и че при изненадваща загуба на абсолютния фаворит във въпросната зона, както е в този случай, за Купата на конфедерациите ще участва някоя скромна държавица. То и не е много ясно дали коментарът е против Таити или просто против определението за "малко световно", но и в двата случая мисля, че не е особено съдържателен. А иначе е почти сигурно, че Таити ще са боксова круша и че може да допуснат някои големи загуби, но самото участие си е успех.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 юни 2013 12:14

stpehenhunt11 написа:...
Принципно в Океания са очевидно най-слаби , по тази причина махнаха Австралия , защото иначе няма никаква интрига и те печелеха всичко ...

Австралия "избяга" от Океания най-вече за да избегнат тоя плейоф срещу отбор от Южна Америка. Едно на ръка, че наистина просто за тях беше губене на време да играят квалификации в Океания, постигайки безсмислени рекордни резултати. Сега там на дневен ред излязоха Нова Зеландия, Нова Каледония и Таити.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”