Великия отбор на Армения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Великия отбор на Армения

Мнениеот ralimavridov » 11 юни 2013 22:39

Смешник!Скри ли се в дупчицата сега???

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 юни 2013 23:31

ralimavridov написа:Смешник!Скри ли се в дупчицата сега???

Има бан :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 11 юни 2013 23:34

botev1921 написа:Галфонът с темата - гледаш ли Армения в момента или на лайфскор пак?

Селяк :lol:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 юни 2013 23:35

Levskar_forever написа:
botev1921 написа:Галфонът с темата - гледаш ли Армения в момента или на лайфскор пак?

Селяк :lol:

Сега се издаде :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 юни 2013 23:59

Levskar_90 написа:Великия гранд Армения днеска загуби като домакин от готвачите от Малта. Днес разправях на няколко съфорумци колко смешен и слаб отбор са арменците, ето го потвърждението на думите ми. Някакви готвачи и сервитьори ги направиха за смях. Армения тъпана на групата, а някой пълнят гащите от тях все едно ще играем срещу Германия :lol: :lol: :lol:
Докрая ни остават 2 мача с Италия и Чехия, останалите два са протоколни срещу тъпаните в групата. Благодаря за вниманието ;)

Alex написа:Авторът на темата толкова се изложи с това, което е написал, че даже не е нужно да го коментираме...

не че искам да се цитирам, ама... къде си бе, подигравко... ела, да ни кажеш колко са смешни Армения :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 юни 2013 00:36

veni__85 написа:Aз пък се надявам след тази грешка във вторник да играят като за последно , и да вземат поне точка от Дания......

Добре ,че Малта би ,че нито арменците щяха да излезнат толкова мотивирани нито датчаните да ги подценят.

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 12 юни 2013 00:51

stn аз не се крия, че да се издавам. Иначе съм сигурен, че ще бием Армения ;)

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 12 юни 2013 01:35

Levskar_forever написа:stn аз не се крия, че да се издавам. Иначе съм сигурен, че ще бием Армения ;)

А аз съм сигурен, че ти едвам си завършил гимназия (ако изобщо си я завършил), гражданино. Гражданите се познават по поведението, тюфлек!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юни 2013 12:03

Евала на Армения! :) Направо останах изумен като видях резултата! :lol:
Вече сме основен фаворит за второто място- а сега ще можем да погледнем и към първото! :)
Групата е най-слабата от всички- тоя резултат го доказа, но пък е и най-интересната от всички. Дано не стане само това, което ви казах- веротността да няма представител на баража от групата ни стана още по-голяма, но трябва да си търсим шансовете до последно...
;) Можем да бием и Италия, в момента не са нищо особено. Става нещо суперско, България има шанс да си върне вересиите от САЩ 94 на италианците по пътя към ново Световно! :) [offtopic]Само дано не ни пратят някакъв французин за съдия в някой от решителните мачове и да объркат плана! :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]Вчера не пуснах еврото и всичко е излезнало както си го мислех, ех.. супер карък съм си. Веднъж няма да пусна и ще излязат пък до един... :cry: :lol:[/offtopic]

Напред, българи юнаци! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”