Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bubka написа:Успех! Голям фен съм на Моу![]()
Започва голяма доминация на Сити и Челси за поне 6-7 години напред, докато някой от останалите изплува нагоре.
Genius. написа:JohnnieWalker написа:Посредствен треньор, който за пореден път поема група от страхотни (в случая и млади) играчи и накрая, ще се окаже, че благодарение на него Мата и Азар са станали футболисти...
ФАКТ!ФАКТ!ФАКТ!Кратко,точно и болезнено ясно!Браво!
Сега ,ако Моуриньо си изиграе правилно картите Челси ще е шампион .
Юнайтед ми е трудно да повярвам ,че ще направят втора силна кампания и то без Дъвката .
Сити ще са конкуренция ,но с Пелегрини не се знае какво ще направят ...
smoothc написа:Сега ,ако Моуриньо си изиграе правилно картите Челси ще е шампион .
Юнайтед ми е трудно да повярвам ,че ще направят втора силна кампания и то без Дъвката .
Това важи и в пълна сила не само за Моуриньо,но и за всеки един мениджър,ръководещ отбор-потенциален кандидат за титлата
Кой е Дъвката?! Не мога да разбера,уж имате претенции че разбирате футбола,правите се на анализатори,пък нямате грам уважение към хора,които чрез своето дело и кауза,са белязали цяла една епоха от съвременния футбол!
Не е ли по-добре да напишеш:...."втора силна кампания и то без сър Алекс"
Но,това си е изцяло за ваша сметка,изцяло ваш проблем
drago911 написа:smoothc написа:Сега ,ако Моуриньо си изиграе правилно картите Челси ще е шампион .
Това важи и в пълна сила не само за Моуриньо,но и за всеки един мениджър,ръководещ отбор-потенциален кандидат за титлата
Кой е Дъвката?! Не мога да разбера,уж имате претенции че разбирате футбола,правите се на анализатори,пък нямате грам уважение към хора,които чрез своето дело и кауза,са белязали цяла една епоха от съвременния футбол!
Не е ли по-добре да напишеш:...."втора силна кампания и то без сър Алекс"
Но,това си е изцяло за ваша сметка,изцяло ваш проблем
Подкрепям.
В момент на яд и аз съм изговарял някои простотии, но системните опити за хейт и показването на неуважение срещу противника, винаги са ме дразнили.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта