No Pyro No Fun написа:Футболът загива...
[offtopic][/offtopic]
Футболът няма да загине докато има отбори като Борусия Дортмунд!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
No Pyro No Fun написа:Футболът загива...
[offtopic][/offtopic]
Jürgen написа:Чичко-паричко прави чудеса! Дойдоха парите и веднага се появиха феновете.Когато ги нямаше парите къде бяха всички? Навсякъде другаде,но не и в Монако! Иначе на мене са ми симпатични,успех им пожелавам. Обаче за едните пари да викам за тях-няма как да стане!
dreben23 написа:Jürgen написа:Чичко-паричко прави чудеса! Дойдоха парите и веднага се появиха феновете.Когато ги нямаше парите къде бяха всички? Навсякъде другаде,но не и в Монако! Иначе на мене са ми симпатични,успех им пожелавам. Обаче за едните пари да викам за тях-няма как да стане!
[offtopic]Ти на кои си фен та толкова са безпарични?[/offtopic]
haiobaio написа:Питайте ги Монако за 1979 г, като шампиони, колко гола поемат от Начко Михайлов.
Robbery написа:Venko123 написа:MQplaya написа:Само мен ли ме дразнят изкуствените напомпани с парички отбори?
Ако Монако е изкуствен отбор...
Деца, четете, интересувайте се и тогава пишете кой отбор какъв е.Монако за разлика от Сити и Анжи е голям отбор с голяма история.
Монако, Челси, ПСЖ са били големи (въпреки че трябва да дефинираме думичката голям!) отбори. Преди да се "оженят" за собствениците си никой не е треперил от тях, а сега са изкуствено създадени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта