Рома - Лацио (Купа на Италия - Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Рома - Лацио (Купа на Италия - Финал)

Мнениеот Udoji90 » 26 май 2013 19:47

Може би леко предпочитам Лацио - дано да бият.
Последна промяна от Udoji90 на 27 май 2013 10:47, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 май 2013 20:58

Mалка утеха за синьото братство след вчерашния кошмар е тази купа за побратимия Лацио.Браво и то точно срещу кръвния враг Рома за това успеха е още по сладък.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 май 2013 21:00

Честито на всички фенове на Лацио :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 26 май 2013 21:27

Петкович заслужаваше този трофей, свърши адски много работа през сезона, въпреки, че бюджетът за трансфери и заплати на Лацио е нищожен!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 май 2013 21:28

Честито на орлите! :) Знаех си аз, че така ще стане накрая. Просто вече мафията ще ни откаже от футбола, натам вървят нещата. Страшни циркове по целия свят, дори за сълзите сигурно ползват виетнамско чудо, за да са по-автентични. :lol: :lol: За да ви успокоя малко, ще кажа, че Лацио нема нищо общо с Левски, а синьото братство не е баш синьо, но няма значение. :)

Мачът обаче беше прекалено слаб за финал. Не можа да ме грабне. Аз съм фен и на двата отбора, така че ми беше все едно кой ще спечели. Така да си го направиш. :mrgreen:

Сълзите на детенцето на Тоти ме разсмяха и натъжиха едновременно, толкова беше сладък този момент! :) :cry: Друго няма кво да кажа- безличен мач, в който след гола Рома не желаеше да развзаля удоволствието на орлите. Да живее италианската мафия, тая година не се спряха нито за миг! :) Не че българската се спря, но... това е друга тема на разговор. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 май 2013 22:25

Браво на Лацио заслужиха си Копата. Надявам се да стане добър мач за Суперкупата :)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 май 2013 22:33

Браво на Лацио ! Много са ми симпатични орлите, въпреки, че съм от Ювентус !

п.с Някой клип с хореографята ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 май 2013 23:21

dreben23 написа:Честито на орлите! :) Знаех си аз, че така ще стане накрая. Просто вече мафията ще ни откаже от футбола, натам вървят нещата. Страшни циркове по целия свят, дори за сълзите сигурно ползват виетнамско чудо, за да са по-автентични. :lol: :lol: За да ви успокоя малко, ще кажа, че Лацио нема нищо общо с Левски, а синьото братство не е баш синьо, но няма значение. :)

Мачът обаче беше прекалено слаб за финал. Не можа да ме грабне. Аз съм фен и на двата отбора, така че ми беше все едно кой ще спечели. Така да си го направиш. :mrgreen:

Сълзите на детенцето на Тоти ме разсмяха и натъжиха едновременно, толкова беше сладък този момент! :) :cry: Друго няма кво да кажа- безличен мач, в който след гола Рома не желаеше да развзаля удоволствието на орлите. Да живее италианската мафия, тая година не се спряха нито за миг! :) Не че българската се спря, но... това е друга тема на разговор. ;)

Нема ама има,като не знаеш какво се обаждаш.
Ултрасите на Лацио показаха, че наистина имат много добри взаимотношения с феновете на Левски. Двете агитки много често си ходят на гости, а на няколко пъти през последните години ултраси на Лацио бяха в София за дербито с ЦСКА.

В четвъртък вечер италианските тифози скандираха "Левски, Левски" в двубоя на стадион "Георги Аспарухов" от Лига Европа. От своя страна "сините" привърженици на няколко пъти скандираха обиди по адрес на кръвния враг на Лацио - Рома и на "Герена" често се чуваше "Roma Merda"!
http://www.vbox7.com/play:33cad13a07

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 май 2013 00:16

Честито, Лациали. Нямах възможност да гледам мача, но определено утре ще наваксам. :) Поне един любим отбор да вземе трофей този сезон. :) 8-)
Изображение

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 27 май 2013 00:17

Това, че ромите дойдоха и ви биха насред центъра на София, не означава, че ние нямаме нищо общо с Лацио. Тъй като на почти всеки мач на Лацио, можеш да видиш наши знамена :arrow:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Футбол - Свят”