Явлението Суперклуб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Re: Явлението Суперклуб

Мнениеот lorda1234 » 24 май 2013 18:10

Federer91 написа:
lorda1234 написа:
Federer91 написа:Защо ли като прочетох заглавието се сетих за целодневните предавания по Ринг :mrgreen: . Дори Скат не е толкова безсмислена телевизия.

Стига пък Челси и Арсенал да са еднодневки.Челси изгради основи и ще продължава да гради дори без руснака. Само това, че взехме ЛЕ без изобщо да се напъваме в никоя от фазите го доказва.Челси от тук нататък е клуб с традиции и дори да не ти се иска ще бъдат фактор още много дълго време в Европа ;) .

Някъде да съм казал нещо за Челси :? Просто според мен няма смисъл от телевизия, която върти по 10 часа повторения на стари мачове на няколко отбора и един епизод кажи-речи няколко пъти на седмица, а през останалото време дават предавания за голф. Докато преките предавания от спортни събития се броят на пръстите на една ръка.

Без да исках цитирах твоето мнение, но имах предвид това на DonDiego :

Монако,Селтик,Челси,Арсенал,Дортмунд,ПСЖ..това са времянки

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 май 2013 23:19

donDiego написа:Незнам защо си мислиш,че цените на билетите са ниски в Германия.Аз имам карта за Алианц Арена и струва 550 евра.Отделно един Пауланер на стадиона е 3 евра,плащеш си паркинга около 12-15..това е за сам човек,ако заведеш и децата ,сандвич,безалкохолно..може да се разделиш със 100 евро въпреки картата.Като ти ревнат за шалче,тениска,шапка..за останалото съм на твоето мнение в общи линии.Монако,Селтик,Челси,Арсенал,Дортмунд,ПСЖ..това са времянки,големите ,дори и без крайни успехи в последните години са мерило за гореизброените ;)

Сезонен билет на Арсенал струва 1000 паунда. Така,че в Германия е доста по-евтино.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 май 2013 23:24

И какъв е изводът?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”