Официално: Роберто Манчини е уволнен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Официялно: Роберто Манчини е уволнен

Мнениеот sandi74 » 14 май 2013 18:43

ivo77 написа:Rafa Benitez :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Re: Официално: Роберто Манчини е уволнен

Мнениеот sandi74 » 14 май 2013 18:45

AnalBreaker написа:Много жалко за всички противници на Сити

Факт.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 май 2013 18:47

hajitsu написа:Много слаб треньор. Цяло чудо е това, което постигнаха Сити с него... ;)

Това са фактите.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 май 2013 20:08

Нищо ново, под слънцето!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 май 2013 20:14

Sardukar написа:Имаме ужасен манталитет. Не случайно феновете, които са изживели тези моменти подкрепят Манчини. Защото в Англия футболните традиции са огромни. "Изкуствени" отбори няма! Феновете на Ман Сити са едни от най-лоялните, като си пълнят стадиона по долните дивизии във всяка среща! Не може да се пишат глупости като "изкуствен отбор" все едно си викаме "здравей - здрасти"! Ман Сити са уникален клуб, който изживява своята "приказка" след години на лутане по долните дивизии! В Англия хората не ходят на трибуните само заради купите, а защото си имат техни отбори, от техния край. Подкрепят ги всеотдайно, а това е смисъла на фенството! Така, че беше нормално да се инвестират доста пари, за да стане конкурентен тим, който да се бори с водещите отбори.
Периодът на Манчини начело на Ман Сити може да е противоречив, но не е слаб! Сигурен съм, че всеки фен на Ман Сити ще го потвърди! Ако прочетем коментарите при назначаването на Манчини... той направо е избил рибата с постигнатите резултати.

ПП Ако някой се смее, че съм му писал като успех влизането в топ 4..... Моят любим ЧЕЛСИ пръсна около 115 милиона евро и онзи ден "празнувахме" класиране в топ 4 и имаме един финал за някаква картонена купа в Европа.

ПП Най-забавни са коментарите, че с "тоя, тоя и тоя и нямат да имат спиране". Почти!

Уважение за теб , много адекватен коментар. Наистина в Англия няма измислени отбори , пуснете си Чемпииншип или по - долни дивизии ако щеш. Много се дразня на хората , дето така тровят отбора на Ман Сити . Почти сигурен съм че 50 % от тях са фенове на юнайтед , защото са най-титулувания отбор в Англия или просто защото са го чули някъде и така е модерно . Аз съм симпатизант (не фен , защото не съм ходил на мач ) на Сити , но повече се радвам от уволнението на Манчини . Искам да дойде Моу или някой добър треньор и конкуренцията да се засили .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 май 2013 12:20

Много слаб треньор разполагащ с уникален отбор. Дано дойде някой наистина кадърен

Върни се в “Футбол - Свят”