smoothc написа:Фернандо Торес! Слаба ефективност и малко голове,а предвид и колосалната сума,която бе платена за него...
Да много е слаб. Просто миналия сезон с негов гол отстраниха Барса и взеха ШЛ. Дали това не струва 50 милиона?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Фернандо Торес! Слаба ефективност и малко голове,а предвид и колосалната сума,която бе платена за него...
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
we are the champions написа:haha написа:we are the champions написа:Алън и Борини бяха контузени през целия сезон как точно ги определи като издънки не знам.
И двамата са некадърници и трябва да ги разкараме, колкото се може по-скоро.
Борини може би да ... ама Алън ми хареса той е играл 2-3 мача за целия сезон каква издънка какви 5 лева...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
onceMORT написа:smoothc написа:Фернандо Торес! Слаба ефективност и малко голове,а предвид и колосалната сума,която бе платена за него...
Да много е слаб. Просто миналия сезон с негов гол отстраниха Барса и взеха ШЛ. Дали това не струва 50 милиона?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта