Топ 10 на издънките в Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Топ 10 на издънките в Англия

Мнениеот onceMORT » 08 май 2013 00:11

smoothc написа:Фернандо Торес! Слаба ефективност и малко голове,а предвид и колосалната сума,която бе платена за него...

Да много е слаб. Просто миналия сезон с негов гол отстраниха Барса и взеха ШЛ. Дали това не струва 50 милиона?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

haha

Мнениеот haha » 08 май 2013 00:30

we are the champions написа:
haha написа:
we are the champions написа:Алън и Борини бяха контузени през целия сезон как точно ги определи като издънки не знам.

И двамата са некадърници и трябва да ги разкараме, колкото се може по-скоро.

Борини може би да ... ама Алън ми хареса той е играл 2-3 мача за целия сезон каква издънка какви 5 лева...

Повечко изигра. Лично мен с нищо не ме впечатли, ако се не лъжа беше взет за около 15 млн., тази сума можеше да бъде използвана за много по-класен играч.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 май 2013 01:43

onceMORT написа:
smoothc написа:Фернандо Торес! Слаба ефективност и малко голове,а предвид и колосалната сума,която бе платена за него...

Да много е слаб. Просто миналия сезон с негов гол отстраниха Барса и взеха ШЛ. Дали това не струва 50 милиона?

Трудно ти е мисленето и смятането . Челси отстраняваха Барса и БЕЗ гола на Торес :) п.с. Страхотно отстраняване беше , Челси бяха като стена .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 май 2013 13:17

От всички тези съм напълно съгласен само за Жервиньо, който в Льо Ман, Лил и националния беше машина, но в Арсенал вече 2 сезона слабите му мачове са повече от силните.
За всеки от останалите не съм съвсем съгласен. Първите трима в списъка станаха донякъде издънки чак след смятата на отбора - иначе и Адебайор, и Насри си играеха много силно в Арсенал, а Торес - в Ливърпул. Специално за Торес мисля, че напипа добрата форма в края на миналия сезон, а и почти през целия този, така че напук на всичките подигравки към него, за мен не е никаква издънка. Адебайор пък беше силен, докато беше само под наем в Тотнъм, пък и в Сити не беше лош според мен. Насри пък не получава чак толкова много шансове, че да бъде критикуван.
Джо Алън и Борини пък колко играха този сезон, че да са издънки? Борини беше контузен, Алън често беше резерва, а и към това прибавяме, че им е първи сезон в Ливърпул - много прибързано е да се оценяват още в този момент. Горе-долу някъде там слагам и Кагава (по-правилно е Кагауа, но все едно) - не е бил неизменен титуляр, а и му е първи сезон в Ман Юн.
При Гивън силните сезони според мен са много повече от слабите, така че доста наизуст е поставен в тази класация. Шчесни също не прави чак толкова трагичен сезон, колкото се изкарва, а и в предишните беше на високо ниво. Изобщо що се отнася до вратари, вероятно ще намерим много по-големи издънки в Англия, ако се замислим.
Относно Ашли Йънг, наистина се позагуби този сезон, но не съм наясно дали нямаше травма. А и миналият сезон му беше силен, макар че му беше първи в Ман Юн, ако не се лъжа. Ако от 2 сезона в даден тим имаш 1 силен и 1 слаб, това издънка ли те прави? :shock: Към това прибавяме силните му игри за А. Вила и виждаме, че никаква издънка не е. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”