Мнениеот iliyan » 12 апр 2013 08:37
От 1991 насам няма нищо хубаво е тази измислена ШЛ ! И не ми е ясно кое шампионското на тази лига като е нея играят 2,3,4 от Англия , Германия , Италия , Франция , Испания ! Не стига че не са шампиони и дори като се провалят тук ги пращат ба поправителен в Лига в Европа ! Абсолютна пародия ! Не стига че има 3 съдии които не се знае колко са корумпирани , а и сега са добавили нова 2 идиоти зад вратите ! И Платини колкото беше гениален като футболист толкова е зле като шеф на УЕФА ! Вместо да вкара камери и електроника е готов да дава пари за някакви хартутници които не виждат по-далеч от носа и това се доказва от ден на ден в всеки един турнир организиран от УЕФА ! Да не би хокея като има в него помощни средства да е загубил чара си - не , но нали трябва да има подкупи и т.н. и да се решава в УЕФА кой ще бъде шампион и т.н. ! Писна ми да гледам Реал , Байерн , Барса , Манчестър Юнайтед , Челси и Арсенал ! Искам разнообразие ! Гледаме си Борусия , Андрелехт , Селтик , Порто и отбори от бившия соц лагер ! Писна ми от прехвалените испански и английски отбори в които в някои случаи няма дори един англичанин или испанец !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин