Ханс Сарпай с отворено писмо към УЕФА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Ханс Сарпай с отворено писмо към УЕФА!

Мнениеот soilwork » 12 апр 2013 02:26

Отворено писмо до УЕФА:

Уважаеми Мишел Платини,
Уважаеми Изпълнителен комитет на УЕФА. На 15 юни 1954 г. беше основана УЕФА от водещи футболни личности с идеята за по-добър динамичен,атрактивен и интересен европейски футбол. За Финал в Шампионската Лига на "Уембли" мечтае всяко дете. Мечтата за немско-испански двубои в полуфиналите,вместо национални такива се подкрепя от по-голямата част от футболната общност в Европа.Проучванията само в Германия показаха че повече от 85% от хората искат немско-испански сблъсъци на полуфиналите. Изображение На мачове между Дортмунд и Байерн и Реал срещу Барса феновете се нагледаха достатъчно.Три пъти, имаше германски двубой по-рано този сезон, дори шест пъти Ел Класико в Испания!!! Байерн срещу Барса или Реал срещу Дортмунд например феновете са чакали в продължение на много години. Скъпи Мишел Платини, Изпълнителен комитет на УЕФА , ние ще се радваме, ако вие просто бъдете активни и динамични като вашите предшественици на 15 Юни 1954. Просто поставете Байерн и Дортмунд в едната урна и Барса и Реал в другата. Направете услуга на футболните фенове в цяла Европа и нека се радваме заедно на два много интересни двубоя. От името на много европейски футболни фенове
Ваш: Ханс Сарпaй инфо: http://de.eurosport.yahoo.com/blogs/han ... ml#more-id

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Ханс Сарпай с отворено писмо към УЕФА!

Мнениеот gugushito » 12 апр 2013 06:07

би било супер,стига да е възможно... но фактите показват,че французина винаги е против хубавите неща !

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 апр 2013 08:37

От 1991 насам няма нищо хубаво е тази измислена ШЛ ! И не ми е ясно кое шампионското на тази лига като е нея играят 2,3,4 от Англия , Германия , Италия , Франция , Испания ! Не стига че не са шампиони и дори като се провалят тук ги пращат ба поправителен в Лига в Европа ! Абсолютна пародия ! Не стига че има 3 съдии които не се знае колко са корумпирани , а и сега са добавили нова 2 идиоти зад вратите ! И Платини колкото беше гениален като футболист толкова е зле като шеф на УЕФА ! Вместо да вкара камери и електроника е готов да дава пари за някакви хартутници които не виждат по-далеч от носа и това се доказва от ден на ден в всеки един турнир организиран от УЕФА ! Да не би хокея като има в него помощни средства да е загубил чара си - не , но нали трябва да има подкупи и т.н. и да се решава в УЕФА кой ще бъде шампион и т.н. ! Писна ми да гледам Реал , Байерн , Барса , Манчестър Юнайтед , Челси и Арсенал ! Искам разнообразие ! Гледаме си Борусия , Андрелехт , Селтик , Порто и отбори от бившия соц лагер ! Писна ми от прехвалените испански и английски отбори в които в някои случаи няма дори един англичанин или испанец !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 12 апр 2013 08:46

Пълна глупост. Аз пък искам Байерн - Дортмунд и Реал - Барселона.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 12 апр 2013 08:48

На УЕФА не им трябват урни, за да се паднат подходящите отбори. На мен също не ми се гледа простотията "Ел Класико", изключително досадни са ми. Затова се надявам да има немско-испански полуфинали. И немски финал ;)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 12 апр 2013 09:13

Xamy написа:На УЕФА не им трябват урни, за да се паднат подходящите отбори. На мен също не ми се гледа простотията "Ел Класико", изключително досадни са ми. Затова се надявам да има немско-испански полуфинали. И немски финал ;)

е, стига и ти немски финал...това ще бъде доказателство, че лабораториите на Сандоз и Берлин Хеми и другите производители на хап са подобрили съставките и консистенцията : ))) хахах
но е ясно, че Реал М е шампион, още от четвъртфиналите и преди това
полуфиналите са
Барселона - Байерн и
Реал - Дортмунд
и Реал шампион, при условие, че ми е все тая кой ще вземе тва първенство...

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 12 апр 2013 09:28

Като ги поставят испанците и немците в една урна и е напълно възможно да гледаме финал на два отбора от една страна.Тогава за каква шампионска лига говорим? Класиралите се в този турнир трябва да са само шампиони на съответната държава,а не както е сега.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 апр 2013 09:51

Аре господата от техническата комисия да не се мърдосват а да манипулират малко урните както досега :mrgreen: Искам Барса-Байерн и Реал- Дортмунд

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2013 10:41

Ел Класико в 2 мача ще е боза.
Ел Класико във финален двубой ще е класика :)
УЕФА е печатница за пари и жребият ще бъде "правилен" :)
...... и правилните отбори ще достигнат до финала :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 апр 2013 20:49

Хубаво.

Върни се в “Футбол - Свят”