Официално: Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Официално: Ди Канио е новият мениджър на Съндърланд

Мнениеот onceMORT » 01 апр 2013 18:29

GGMU_forever написа:
onceMORT написа:
GGMU_forever написа:От нечувани досега треньори не виждам как Съндърланд ще стигне до по-добри резултати. :( :( :? :shock: То не се знае какво ще стане, но така чувствам аз - че Съндърланд се приближава до Чемпиъншип. :| :oops:

Ти Съндърланд не ги мисли, най-вероятно ще се спасят. Кажи в коя дивизия ще играете, като приживящия хване два карамфила?

Ами пак във ВЛ. ;) Да не си мислиш, че ще станем средняци. Такова нещо няма да се допусне. ;)

Преви да дойде съра е допуснато. Когато си почине пак сте там.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 01 апр 2013 18:32

onceMORT написа:
GGMU_forever написа:
onceMORT написа:
GGMU_forever написа:От нечувани досега треньори не виждам как Съндърланд ще стигне до по-добри резултати. :( :( :? :shock: То не се знае какво ще стане, но така чувствам аз - че Съндърланд се приближава до Чемпиъншип. :| :oops:

Ти Съндърланд не ги мисли, най-вероятно ще се спасят. Кажи в коя дивизия ще играете, като приживящия хване два карамфила?

Ами пак във ВЛ. ;) Да не си мислиш, че ще станем средняци. Такова нещо няма да се допусне. ;)

Преви да дойде съра е допуснато. Когато си почине пак сте там.

Продължавай да мечтаеш. :mrgreen: Мечтите са безплатни. :lol:
Офтопик:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 апр 2013 20:03

Chelsea - Sunderland
Newcastle United - Sunderland
Sunderland - Everton
Aston Villa - Sunderland
Sunderland - Stoke City
Sunderland - Southampton
Tottenham Hotspur - Sunderland

Това им е програмата и тя е доста трудна, гости на Челси и Тотнъм които се борят за топ 4 и това може да продължи до последния кръг.
Гости на Нюкасъл в лютото дерби а и Нюкасъл са застрашени все още, гости на Вила които в момента играят доста по-добре от
Съндърланд. Домакински мачове с/у Стоук (нищо не е ясно в мач с/у тях), Евертън може и да се борят за евротурнири че дори и за 4-ката
все още и Саутхямптън отбор също в много по-добра форма от Съндърланд. Освен това 3/4 ключови играчи са им
контузени(С.Флетчър,У,Браун,Кетърмол,Куеяр), да видим какво ще направи Ди Канио.
Аз лично виждам почти сигурни 4 загуби при мачовете в които са гости, дали ще вземат достатъчно точки в 3-те домакински мача
за да се спасят?

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 01 апр 2013 20:26

Измествате темата върху Манчестър Юнайтед.. Не искам да се включвам, но ми направи ужасно впечатление мненията на фенчетата затова.. Този сезон играта ви е отвратителна..За последно в кой мач сте имали повече удари във вратата от тези на противника? Дори КПР ви надиграха.. Да шампиони сте, но играта ви не струва! Относно Ди Канио, ако той е непознат треньор, значи вие сте изключително некомпетентни и по-добре започнете да гледате бобслей! Изключителен играч, и уникален характер!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 01 апр 2013 21:16

gentlemanxxx написа:Измествате темата върху Манчестър Юнайтед.. Не искам да се включвам, но ми направи ужасно впечатление мненията на фенчетата затова.. Този сезон играта ви е отвратителна..За последно в кой мач сте имали повече удари във вратата от тези на противника? Дори КПР ви надиграха.. Да шампиони сте, но играта ви не струва! Относно Ди Канио, ако той е непознат треньор, значи вие сте изключително некомпетентни и по-добре започнете да гледате бобслей! Изключителен играч, и уникален характер!

Значи не съм аз този, който измести темата върху Юнайтед.
Офтопик:

Върни се в “Футбол - Свят”