Световно първенство 2014 - квалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Световни първенство 2014 - квалификации
Много добър мач на нашите вчера. Както казах и в една друга тема, в последните няколко години общо май не сме създавали толкова положения, колкото само във вчерашния амч. Глупавите грешки в защита ни лишиха от победа, като можеше и да паднем, ако не бяха някои отлични спасявания на Михайлов. В нападение също пропуснахме доста ситуации, но сега поне почнахме да ги създаваме, а доскоро и това не ни се получаваше - убеден съм, че ще почнем и да вкарваме повече. 
В другите квалификации в зона Европа ми направи впечатление как Турция тотално съсипаха Холандия откъм чисти положения, и то на техен терен, но пък бяха отчайващо неефективни и загубиха. Изравнителният гол на Португалия срещу Люксембург пък поне според мен стана след нарушение срещу играч на домакините, но може и да не съм видял добре.
Извън Европа впечатление ми правят успехът на Ямайка с 2-1 над САЩ и разгромът на Колумбия с 4-0 над Уругвай.

В другите квалификации в зона Европа ми направи впечатление как Турция тотално съсипаха Холандия откъм чисти положения, и то на техен терен, но пък бяха отчайващо неефективни и загубиха. Изравнителният гол на Португалия срещу Люксембург пък поне според мен стана след нарушение срещу играч на домакините, но може и да не съм видял добре.
Извън Европа впечатление ми правят успехът на Ямайка с 2-1 над САЩ и разгромът на Колумбия с 4-0 над Уругвай.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
FIFA World Cup - Qualifiers 2014
Темата е за квалификациите по футбол за световното през 2014 година в Бразилия...
Ще е добре на едно място да се дават мнения за мачовете ... както и възможни линкове за online предаване на някой от мачовете.
Дания - България прогноза 1:2 прако мача ТУК
Малта - Италия прогноза 0:3 пряко мача fanzone.bg/index.php/online-tv ТУК
Белгия - Македония прогноза 2:0 youtube.com/user/Videosport/featured?v=u6X4oBCgjZQ ТУК
Полша - Сан Марино прогноза 3:1 youtube.com/user/Videosport/featured?v=WubDJM6MMag ТУК
добавете още прогнози и ако имате и предложения за линкове...
сайтове предлагащи live stream
futbol-tv.com
gledaisport.com
fanzone.bg
bgfen.net
sportal.bg
youtube.com/user/Videosport
Ще е добре на едно място да се дават мнения за мачовете ... както и възможни линкове за online предаване на някой от мачовете.
Дания - България прогноза 1:2 прако мача ТУК
Малта - Италия прогноза 0:3 пряко мача fanzone.bg/index.php/online-tv ТУК
Белгия - Македония прогноза 2:0 youtube.com/user/Videosport/featured?v=u6X4oBCgjZQ ТУК
Полша - Сан Марино прогноза 3:1 youtube.com/user/Videosport/featured?v=WubDJM6MMag ТУК
добавете още прогнози и ако имате и предложения за линкове...
сайтове предлагащи live stream
futbol-tv.com
gledaisport.com
fanzone.bg
bgfen.net
sportal.bg
youtube.com/user/Videosport
-
- Контакти:
Скуадра Адзура по пътя към световната титла!
Колкото и да ми е неприятно, днес България ще загуби.Срещу нас ще играе най-великата футболна сила в света, устремена към класиране на Световното първенство и пета световна титла.Няма кой да спре Скуадра-та! 

Re: Скуадра Адзура по пътя към световната титла!
Първо Италия не е най-великата сила
Второ доста отбори има, които да ги спрат
И третот и най-важно след малко ти ще бъдеш спрян
Второ доста отбори има, които да ги спрат
И третот и най-важно след малко ти ще бъдеш спрян
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
-
2012. Европейско. Финал. 4-0.
- messi7
- Контакти:
Брайтън бийч написа:Колкото и да ми е неприятно, днес България ще загуби.Срещу нас ще играе най-великата футболна сила в света, устремена към класиране на Световното първенство и пета световна титла.Няма кой да спре Скуадра-та!
Бро, на какви наркотици си?!

Палячо
Като оставим България на страна,отбора който подкрепям е Италия,но да викаш срещу родината си? Или си трол,или си адски тъпо парче.

Като оставим България на страна,отбора който подкрепям е Италия,но да викаш срещу родината си? Или си трол,или си адски тъпо парче.
Офтопик:
Офтопик:
За това са виновни модераторите. Защото те оставиха тази мода да се появява постоянно по някой бот и да прави каквото си иска. В този форум се банва само за обиди, което се използва от хора като батманлевски, сандита, шумкари, кндрта и тем подобни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!