Турско първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Турско първенство

Мнениеот Alexx » 26 фев 2013 11:50

Patriot написа:Казвал съм го и преди. Ще давам по 10-15 лв на мач на Черно море само да имаме стадион . Това е самата истина но нашите президенти него разбират. Хора колко струва един билет за кино ....???? Кое е по-хубаво да гледаш истински филм с истински изпълнители или нещо което се прави с компютър на 99%. Но за това трябват условия. За сегашните и два лева не искам да дам. Това което е на Тича е смях и сълзи като стадион. Но понеже си обичам отбора и ходя на всеки мач. Искам да имаме нов стадион но не съм сигурен дали ще доживея до тогава.((((((((( :( :( :( :( :( :(

Като платиш 15 лева за билет ще оправят стадиона? :lol: Тези 15 лева ще отидат в нечий джоб. Трябва да бъде обратното. Като направят нов стадион да се дигат цените. Както направиха Арсенал.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 фев 2013 11:51

Абе вие луди ли сте бе хора? Как ще се сравняваме футболно с Турция, та тя е 75 000 000 ДУШИ!!! :lol: :lol: :lol: А ние немаме вече и 7 000 000 човека! Там Галатасарай взима от ТВ права за година, толкова пари колкото всички наши взети заедно не могат да вземат и за 15 години! :lol: А ни сравнявате с тех! Ми само Истанбул е 15 000 000 град, което е два пъти България. Нормално е на Галата и Фенерите тогава да им са пълни стадионите всеки мач! Ми дори следващите градове там като Анкара е 5 000 000 и Измир са 4 000 000 души! Освен това имат и още няколко града над милион! Къде ни сравнявате с тях, нито човешки, нито финансово, нито географски може да се сравняваме с тези резаните! Място за сравнение изобщо не може да има!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 фев 2013 11:57

Avanti_Ragazzi написа:Абе вие луди ли сте бе хора? Как ще се сравняваме футболно с Турция, та тя е 75 000 000 ДУШИ!!! :lol: :lol: :lol: А ние немаме вече и 7 000 000 човека! Там Галатасарай взима от ТВ права за година, толкова пари колкото всички наши взети заедно не могат да вземат и за 15 години! :lol: А ни сравнявате с тех! Ми само Истанбул е 15 000 000 град, което е два пъти България. Нормално е на Галата и Фенерите тогава да им са пълни стадионите всеки мач! Ми дори следващите градове там като Анкара е 5 000 000 и Измир са 4 000 000 души! Освен това имат и още няколко града над милион! Къде ни сравнявате с тях, нито човешки, нито финансово, нито географски може да се сравняваме с тези резаните! Място за сравнение изобщо не може да има!

И кво,опитваш се да обясниш защо София е 2 000 000 ,а на Левски ходят 2 000 човека ли?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 фев 2013 12:14

luxorus написа:
Avanti_Ragazzi написа:Абе вие луди ли сте бе хора? Как ще се сравняваме футболно с Турция, та тя е 75 000 000 ДУШИ!!! :lol: :lol: :lol: А ние немаме вече и 7 000 000 човека! Там Галатасарай взима от ТВ права за година, толкова пари колкото всички наши взети заедно не могат да вземат и за 15 години! :lol: А ни сравнявате с тех! Ми само Истанбул е 15 000 000 град, което е два пъти България. Нормално е на Галата и Фенерите тогава да им са пълни стадионите всеки мач! Ми дори следващите градове там като Анкара е 5 000 000 и Измир са 4 000 000 души! Освен това имат и още няколко града над милион! Къде ни сравнявате с тях, нито човешки, нито финансово, нито географски може да се сравняваме с тези резаните! Място за сравнение изобщо не може да има!

И кво,опитваш се да обясниш защо София е 2 000 000 ,а на Левски ходят 2 000 човека ли?

Сега ходят 2 000 човека! Ама преди години са ходили по 40 000 нали така, та и повече!!! Но футбола е бил в пъти по-силен и затова са ходили хората! А такова ниво няма как да постигнем повече никога, нито може да си задържаме всичките футболисти само тука, нито имаме финансовите възможности на турските отбори да привличаме играчи като техните! А и работещи школи нямаме както едно време, сега футбола е коренно различен от едно време, няма нищо общо с преди просто! А техните огромни и колосални финансови възможности идват от огромната им маса фенове! Ако български отбор получава толкова пари от тв права колкото турските грандове, то несъмнено ще има такава селекция, че всеки мач ще има поне по 15 000 човека! Всичко е с пари, нормално е при 5 милиона евро бюджет, нивото да не е като при 120 милиона евро? А голямото населението на турция е в основата на тези финансови ресурси които имат отборите там!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 фев 2013 12:19

Тези Турци толкова черно тото играят ,че на престава си нямате...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 фев 2013 12:46

we are the champions написа:Тези Турци толкова черно тото играят ,че на престава си нямате...

Навсякъде има черно тото, но ти в България ще видиш ли президент на отбор вкаран в затвора за същото, защото президента на Фенербахче го осъдиха на 6 години затвор?
Замисли се дали у нас Ганчев, Батков, Борисов, Стефанов и так дале някога ще бъдат осъдени с ефективна присъда затвор.

Относно турското първенство ние няма с какво от него да се сравним, голяма и богата държава са и това им позволява развитие на футбола.
Минималните цени на входните билети за истанбулските дербита е 100 евро
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 фев 2013 13:07

PFC Litex написа:
we are the champions написа:Тези Турци толкова черно тото играят ,че на престава си нямате...

Навсякъде има черно тото, но ти в България ще видиш ли президент на отбор вкаран в затвора за същото, защото президента на Фенербахче го осъдиха на 6 години затвор?
Замисли се дали у нас Ганчев, Батков, Борисов, Стефанов и так дале някога ще бъдат осъдени с ефективна присъда затвор.

Относно турското първенство ние няма с какво от него да се сравним, голяма и богата държава са и това им позволява развитие на футбола.
Минималните цени на входните билети за истанбулските дербита е 100 евро

В България поне има някакви граници ;) докато в Турция всеки втори мач е тото.... :shock:
Иначе Турците ,че са 100 класи по напред от нас с материала.... е така за съжаление щом Турски отбор си позволява да купува звезди като Снайдер и Дрогба....

Bayern_1
Контакти:

Мнениеот Bayern_1 » 26 фев 2013 15:45

Какво ме интересува колко милиона им е държата ?? все са си турци...аз съм против турцизирането на България!!!!!!!!,който иска да се разкарва с тениска на Галатасарай,Фенербахче,Бешикташ да го прави там след Капитан Андреево!!!!

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 26 фев 2013 19:10

Alexx написа:
Patriot написа:Казвал съм го и преди. Ще давам по 10-15 лв на мач на Черно море само да имаме стадион . Това е самата истина но нашите президенти него разбират. Хора колко струва един билет за кино ....???? Кое е по-хубаво да гледаш истински филм с истински изпълнители или нещо което се прави с компютър на 99%. Но за това трябват условия. За сегашните и два лева не искам да дам. Това което е на Тича е смях и сълзи като стадион. Но понеже си обичам отбора и ходя на всеки мач. Искам да имаме нов стадион но не съм сигурен дали ще доживея до тогава.((((((((( :( :( :( :( :( :(

Като платиш 15 лева за билет ще оправят стадиона? :lol: Тези 15 лева ще отидат в нечий джоб. Трябва да бъде обратното. Като направят нов стадион да се дигат цените. Както направиха Арсенал.

Казах ще платя ако ни направят стадион....не си ме разбрал. За сегашните и два лева не искам да дам. Това прочете ли го..?))

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 фев 2013 21:49

Red_Pride написа:първенството с най-много уредени мачове,типичен пример обръщалката от вчера

Fenerbahce 3-1 Kasimpasa
0-1 Uche pen 2
-----------------
1-1 Webo 60
2-1 Belozoglu pen 90
3-1 Sow 90+5

Galatasaray 4-2 Orguspor
0-1 Inan own 15
0-2 Stancu pen 45
---------------------
1-2 Sneijder 58
2-2 Yilmaz 68