Абе не е лош футбалер, ама е надценен.
Все още нищо конкретно не е постигнал с Националният отбор и Клуба си.
А е на 21 ... При положение, че някои започват с успехите още на 18-19 г. какво има да се коментира !?
Иначе вън от съмнение - има много добри индивидуални качества.
Ако се съсредоточи само върху футбола, определено ще е един от най-добрите играчи в света !
Но не смятам, че някога ще бъде най-добрият ...
Очевидно в главата му е пълна каша и ще е поредният бразилски ритнитопковец, пропилял таланта си.
Неймар струва 160 млн. евро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
-
- Контакти:
Re: Неймар струва 160 млн. евро
Момчето е адски добро..млад е и има невероятен талант.
Само да не беше толкова разглезен!
Ако отиде в Барселона - ще мине всички рекорди на меси, според мен!
Само да не беше толкова разглезен!
Ако отиде в Барселона - ще мине всички рекорди на меси, според мен!
Неймар може да струва 16 млн, ама 160
То и Робиньо беше новия Пеле, но е футболист средна ръка.

То и Робиньо беше новия Пеле, но е футболист средна ръка.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Вие сериозно ли бе?
Този ако е 160млн ме е страх да си помисля истинските звезди по колко струват

LevskiZavinagi написа:И аз подкрепям вашето мнение, че е прехвален футболист. Според мен играчи като Лукас Моура, Гансо, Оскар и Бернанд са къде къде по-талантливи от него

Ако имаш предвид Бертранд, тоя и чеп за зеле не става от него, да го сравняваш с Неймар е смешно

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- LevskiZavinagi
- Контакти:
kingofpop написа:LevskiZavinagi написа:И аз подкрепям вашето мнение, че е прехвален футболист. Според мен играчи като Лукас Моура, Гансо, Оскар и Бернанд са къде къде по-талантливи от него
![]()
![]()
Ако имаш предвид Бертранд, тоя и чеп за зеле не става от него, да го сравняваш с Неймар е смешно
По-смешно е да се обаждаш, когато не знаеш

Раян е англичанин, в случая се говори за бразилци

riak4 написа:В тази сума се включват нужните 80 милиона, които да бъдат платени на Барса, около 40 милиона за трансфер и още около 40 милиона за заплата на футболиста (4-годишен договор с по 10 млн. на сезон).
Големи "разбирачи" тука, голямо нещо! Къде пише, че самият играч струва 160 млн.? Но явно, на който както му отърва, така го разбира! Както и да е! Същите капацитети, които се изявявате и тук, ако имахте шанс, навремето щяхте да напишете същите глупости и за Ромарио, а по-късно и за Роналдо (Луиш Назарио де Лима), които идвайки като анонимници в Европа, първо направиха фурор в Айндховен, а след това и в Барселона! Но след като основното Ви занимание е отгоре да пълните, а отдолу да изхвърляте, нищо друго не може да очакваме от Вас, освен простотия на N-та степен!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.