Висшата лига пак в Диема за 3 години.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Висшата лига пак в Диема за 3 години.

Мнениеот Alexx » 07 фев 2013 00:37

Exclusive написа:Тея пък английски свине, кво скочихте на испанското първенство бе? Гледайте си там "най-доброто" първенство, отпадайте си на 1/4 финали на световни и европейски първенства и се радвайте.

Това мнение какво общо има с темата не разбрах? :roll:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 07 фев 2013 07:31

Exclusive написа:Тея пък английски свине, кво скочихте на испанското първенство бе? Гледайте си там "най-доброто" първенство, отпадайте си на 1/4 финали на световни и европейски първенства и се радвайте.

Тук говорим за ВЛ,не за нац. отбор на Англия,правиш ли разлика?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 фев 2013 10:06

gilento93 написа:
aguias написа:
gilento93 написа:
Където всичко е ясно преди старта на сезона ли? :roll:

Къде не е ясно в Англия ли ? Май скоро не си гледал класирането :lol: :lol: пиша за качеството на футбола бе пич!

За мен интригата е по-важна от класата.Предпочитам до последния кръг да не се знае кой е шампион отколкото да гледам Барса и Реал да громят с по 4+ на 0.Но всеки с предпочитанията си. :)

Tи бъзикаш ли се :lol: Или наистина не си гледал класирането? Каква интрига, какви 5 лева? Като Юнайтед води на 9 точки пред втория, а Сити на 7 пред третия :shock: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 07 фев 2013 10:36

Миналата година Юнайтед водиха с 8 на Сити през април мисля,и накрая сещаш ли се кой взе титлата.Е,няма ли интрига?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 07 фев 2013 13:26

Тия от Диема-та са най-големите олигофрени ! Петела като говори глупости, поне прави шоу и му се смеят хората, ами тези.. ?! Довчерашни зубари, които даже сигурно не са играли футбол през живота си, насаждат дебилното си и абсурдно мнение на всички!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 фев 2013 16:06

Като цяло е добра новина, че ще може и занапред да гледаме ВЛ. Е, не ми е любимото първенство, но при всяко положение за мен е по-добре със, отколкото без него в ефира. И мен ме дразнят някои пристрастни коментатори на Диема, които прекалено величаят определени играчи, отбори или първенството като цяло, но такива има и в другите медии, а и както се каза, MUTE върши работа в такива ситуации. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 11 фев 2013 19:30

luxorus написа:Миналата година Юнайтед водиха с 8 на Сити през април мисля,и накрая сещаш ли се кой взе титлата.Е,няма ли интрига?

E как е интригата -12 точки Юнайтед трябва да им вържат краката в 5-мача ,че да не станат шампиони :lol: :lol: !
Benfica Lisboa

Върни се в “Футбол - Свят”