ОФИЦИАЛНО: Нури Шахин се завърна в Борусия Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Нури Шахин се завърна в Борусия Дортмунд

Мнениеот niki87 » 12 яну 2013 18:37

Alexx написа:
Ама никой не отрича,че Барселона и Реал са най-добрите отбори

Aз го отричам. Байерн Мюнхен е по-добър отбор от Реал Мадрид ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2013 18:41

Alexx написа:Ама то повечето неща са толкоз лесно оборими, поради факта,че са изпуснати много факти ....

Аз така и не разбрах кое си оборил, освен може би, че авторът не познава Боби Борисов лично? Ама като се гледат студията на ВЛ, не е трудно да се стигне до извода, че коментаторът е... някакъв си ;)
Сега се смей, пък после се чуди, защо шампионът на ВЛ не минава групите на ШЛ през последните 2 години :)
Малко пон***хме темата, та се извинявам :oops:

niki87 написа:
Alexx написа:

Не само ти.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 яну 2013 18:54

niki87 написа:
Alexx написа:

Пропуснах Байерн нарочно, за да не почнат отново полемики от страна господин Фокс.

MCMXIII написа:Ама като се гледат студията на ВЛ, не е трудно да се стигне до извода, че коментаторът е.

Добре извинявай, но какво лошо има в това,че си рекламират продукта? Аз лично не ги защитавам, защото ги харесвам.Много са далеч от нивото на Скай, но какво толкова са направили? Те в техните студия много рядко коментират какво са направили английските отбори в Европа! Най-често си коментират нещата случващи се около мача.

MCMXIII написа:Сега се смей, пък после се чуди, защо шампионът на ВЛ не минава групите на ШЛ през последните 2 години

Не се чудя въобще.Просто английското първенство му е паднало нивото сравнение с предишните години. Добре,че беше шестия в Англия да го отсрами. Вие пък се чудете как от 2005 до сега единствено 2010 е нямало английски отбор на финал. Иначе първенството било слабо.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2013 19:08

Alexx написа:
MCMXIII написа:Сега се смей, пък после се чуди, защо шампионът на ВЛ не минава групите на ШЛ през последните 2 години

Не се чудя въобще.Просто английското първенство му е паднало нивото сравнение с предишните години. Добре,че беше шестия в Англия да го отсрами. Вие пък се чудете как от 2005 до сега единствено 2010 е нямало английски отбор на финал. Иначе първенството било слабо.

Висшата лига не е слаба. Просто не е най- добрата в момента. Предполагам, ще се съгласиш с това. Ний заради това се смеем на коментаторите във ВЛ. Някак си са като коне с капаци. Пък невръстните фенове попиват яко, като гъби са. Едва ли е паднало нивото на ВЛ, поне аз си мисля че Примера и Бундеслигата вървят нагоре с по- бързи темпове.
П.П. По принцип съм останал с впечатление, че си умен човек. Предлагам ти да спрем, че и без това оляхме темта :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”