Гара Дембеле официално напуснал Фрайбург?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Гара Дембеле официално напуснал Фрайбург?

Мнениеот tut » 02 яну 2013 23:51

МДА ...... В смисъл покори германия и са търси следващо първенство за покоряване ...... тоя ще излезе по - голяма звезда и от гонзи - цирковата мечка ......... горкият..... по цяла европа го разкарваха.........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
russia

Re: Garra Dembele официално напуснал Фрайбург?

Мнениеот russia » 02 яну 2013 23:58

mirodes написа:
eelche написа:Добре,да кажем Велизар Димитров,Амунике,Хосе Гарсес "Ел Пистолеро" и разбира се Ней,който беше суперзвезда на Армията по времето на Сашо Томов а днес никой не го знае къде е?

Примерите са безброй,а и спора се измести...

Идеята,че А група е трагична и че едва ли не ние тук откриваме тепърва футбола е абсурдна :roll: Просто тук политиката на клубните президенти е много зле + лоши съвети от приближените им мениджъри и агенти.

Темата е съвсем друга.Поздрави :)

Малката разлика е,че за последните 30 години откакто гледам футбол в ЦСКА на пиедестал е издигнат само един футболист-и той се казва Христо Стоичков.Докато в Левски постоянно си издигат някакви месии-като се почне от Гибона,мине се през НСПП,Гонзо и се стигне до Дембеле.Всичките изброени играха в отбори в чужбина и всичките се провалиха грозно.Та вие сами си го правите като издигате в култ някакви слаби футболисти.

Това колкото и да им го обясняваш, няма да го разберат! По-лесно ще ти е да накараш котка да изпълнява команда "дръж"! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 03 яну 2013 00:29

Много сте смешни - значи от 23 години нямате т.нар.легенда. То вярно е, че сте пълни дупки, но чак такова признание не бях очаквал. Разликата между нашите звезди и вашите нелегенди, е че ние отдаваме дължимото на тези които не се продадоха при първата оферта, а дадоха най-хубавите си години на ЛЕВСКИ. Затова и вие след Кюрда няма на кой да се опрете. Дреме ми, че Фрайбург не искали Гаррата- ти по добре ходи пали свещ в Руската църква да не се върне, че пак след дербито ще ми обясняваш, че сте загубили заради фала в нападение. И да не забравиш и за автогола на Легендата! :)
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 00:49

blue magic написа:Много сте смешни - значи от 23 години нямате т.нар.легенда. То вярно е, че сте пълни дупки, но чак такова признание не бях очаквал. Разликата между нашите звезди и вашите нелегенди, е че ние отдаваме дължимото на тези които не се продадоха при първата оферта, а дадоха най-хубавите си години на ЛЕВСКИ. Затова и вие след Кюрда няма на кой да се опрете. Дреме ми, че Фрайбург не искали Гаррата- ти по добре ходи пали свещ в Руската църква да не се върне, че пак след дербито ще ми обясняваш, че сте загубили заради фала в нападение. И да не забравиш и за автогола на Легендата! :)

Какво като се върне? Ще си вдигнеш потното чело от килимчето в джамията ли? Наистина ли си слабопаметен? Всъщност кво ли питам, то е видно, че е така! И не е важно кой е продаден при първата, втората или третата оферта, а да бъде продаден навреме и то където трябва! След "кюрда", на чиито голове сигурен съм и ти си подскачал в скута на майка си, имаме Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров, а преди тях сам се сещаш феновете на кои отбори скандираха имената на Емо Костадинов и Любо Пенев! Нещастници сте и това е!
P.S. Казвал съм го и друг път, казвам го и сега! ЦСКА се пише с големи букви, на вас само "Л"-то ви е голямо! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 01:37

Пращайте веднага "Казанската група" да го докара и най-добре ги съберете заедно с брат'чеда му. :lol: [offtopic]Айдееееее, обезьяна кючек аркадашлъ![/offtopic] :mrgreen:
[vbox]be98794cf8[/vbox]

Потребителски аватар
Exceptional
Контакти:

Мнениеот Exceptional » 03 яну 2013 01:59

Хейтвайте, пределно ви разбирам. Дембеле респектира всеки нормален футболен фен с това, което правеше в А групата. Чорбичките помнят най-добре. Нека помнят. Пък дали му бе даден реален шанс да пробие в Германия се съмнявам силно. Смисъл да коментираме дали може да вкарва надали има. Тя мрежата и тук по нашите терени и в Дойчланд е една, тук я опъваше многократно с лекота, там уж беше гласен за заместник на прехвалената звезда Папис Сисе.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 02:08

Exceptional написа:Хейтвайте, пределно ви разбирам. Дембеле респектира всеки нормален футболен фен с това, което правеше в А групата. Чорбичките помнят най-добре. Нека помнят. Пък дали му бе даден реален шанс да пробие в Германия се съмнявам силно. Смисъл да коментираме дали може да вкарва надали има. Тя мрежата и тук по нашите терени и в Дойчланд е една, тук я опъваше многократно с лекота, там уж беше гласен за заместник на прехвалената звезда Папис Сисе.

Какво трябва да знаят "чорбичките"? Че Дембеле им вкара един гол ли? Апостол Попов има същата бройка срещу кухорогите! Това се знае, както и това, че Мишел Платини има два гола в един мач срещу същия добитък! Между другото шанс се дава на който го заслужава!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 03 яну 2013 02:09

Щом на тая пияница му викат сър, значи на Платини трябва да му викаме крал. Вашият "сър" има повече загуби от ЦСКА от колкото победи, нз що си мислите че някой му се плаши на тоя, тука 1 момиченце е пуснало 1 клип, където се вижда тоя кви голове вкарва в Мали и България е гол, но в Германия явно не.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 яну 2013 02:20

ЛЕВСКИ НЕ Е МЕНИДЖЪРСКО ДРУЖЕСТВО ИЛИ БИТПАЗАР! Боли ме оная работа, къде сме продали някой си играч! За мен е важен, докато играе за Левски, след това спира да ме интересува! Само за един отбор най-голямата гордост е да си разпродадат отбора по знайни и незнайни места! Няма други такива фенова по Света, да се радват чуждите успехи, докато техния отбор тъне в мизерия и няма къде да играе мачовете си...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Exceptional
Контакти:

Мнениеот Exceptional » 03 яну 2013 02:47

russia написа:
Exceptional написа:Хейтвайте, пределно ви разбирам. Дембеле респектира всеки нормален футболен фен с това, което правеше в А групата. Чорбичките помнят най-добре. Нека помнят. Пък дали му бе даден реален шанс да пробие в Германия се съмнявам силно. Смисъл да коментираме дали може да вкарва надали има. Тя мрежата и тук по нашите терени и в Дойчланд е една, тук я опъваше многократно с лекота, там уж беше гласен за заместник на прехвалената звезда Папис Сисе.

Какво трябва да знаят "чорбичките"? Че Дембеле им вкара един гол ли? Апостол Попов има същата бройка срещу кухорогите! Това се знае, както и това, че Мишел Платини има два гола в един мач срещу същия добитък! Между другото шанс се дава на който го заслужава!

Сякаш за сезон и половина 15-ина мача в които влизаш резерва около 75-тата минута се нарича шанс. Но къде ли да търся обективност от хора като теб... Здраве да е, ще видим като си намери отбор как ще е ;-)

Върни се в “Футбол - Свят”