Левски равен на Ювентус !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски равен на Ювентус !!!
пламене не обиждай скопените говеда, тоя Кало си е простоп говедо, не му пускай такива суперлативи, че току вуж пуснал тема как Левски са равни с Манчестър Юнайтед, а Еньо е с една идея по-класен от Бербатов, заради по широките си ноздри
цел номер едно на всички левскари в момента е да подкрепят отбора си довечера, за да продължи любимия им отбор.. да не остане в спомените от таз годишното им участие как видиш ли заради играта на футболистите на БАТЕ, футболен клуб Левски бил равен на Ювентус..
)

Кало не говори добре за теб в деня в който отборът ти има мач за УЕФА ти да гледаш победи срещу ЦСКА, сам напомняш за голямата истина - вашите евроуспехи са победите срещу ЦСКА 

Пламенчо,прасенце червено,ако ти си от Локо то аз съм от Славия!Защо те е срам да се наречеш армеец,свиньо червена?
Аз си ги гледам редовно преди всеки мач и се настройвам по този начин.Надявам се в най-скоро време да прибавя и нов подобен резултат!За вашите европейски успехи със сборен отбор от български футболисти под знамето на партията знаем всички,но нали знаете,че всичко създадено с комунистически декрети все някога се разпада/справка СССР и СФРЮ/!Какво ли съм седнал да се занимавам със свине,Коледа е далече!Духайте си супата и вийте като вълчета лупински!
-
- Контакти:
cskaole написа:ЕЕЕЕ, лефски бил равен на Юве, направо си повярвахте, а? Начело с оня изостанал, мустакат .... Нали тоя бай ганьо говореше за трактористите и т.н. Ама то от толкова пиене един природно тъп човек, затъпява още повече. И сега да ви хванат БАТЕ-то ви, пак ще ви бият. А Юве, направо ще ви скъсат гьона от бой. Довечера само да не ви ужилят, че тогава вече ако някое говедо измучи за лефски, направо ще го призная за по-тъп и от муха за стръв.
Само ПИРИН

Ясно,че няма наш отбор/и няма да има/,който да се сравни с Ювентус,но факт е ,че никой български отбор в този момент не може да направи равен на Юве!Това само по себе си означава,че БАТЕ не са смешен,слаб и т.н. отбор,жалко,защото можехме да ги отстраним,но....няма смисъл дасе връщаме назад!Само сините!!!
-
- Контакти:
lefski sa cigansko turski otbor ne gi sravnqvai s BATE!BATE SI E EVROPEISKA KLASA!ANTROPOZORIS(ILI KAKTO SE PI6AT TAM SU6TO) A OLBORG E VE4E SVETOVNA KLASA!
САМО ЦСКА!!!
лески са равни на Ювентус, ама Юве долно уйно.
лески са равни на Ювентус, ама Юве долно уйно.
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
С тази разлика, че левски направиха равен след първи решен мач в България, а Бате го правят в начална фаза на турнир.