United_1878 написа:kingofpop написа:hrclspr12 написа:United_1878 написа:Ае ей въшльо много ти знае празната чутура САФ колко пъти е бил наказван. Получавал си е наказанията, да. Ходи с тоя другия ограничен тип комплексар Даниел и да си изпивате заедно глупостите без да дразните други. Какво като не е наказан а ? Съдията на Челси - Барселона наказаха ли го през 2009 бе утепляк.
Не знаех, че това да се казва истината, следва да те обиждат до последно. Вярно ви казват момчетата, че сте прости и ограничени точно вие - фенчетата на отбора от Предградието или по - точно на вашия мениджър. Макар че съм за "Реал" Мадрид, винаги при мач между вас и "Барселона" ще съм за каталунците, колкото и да е странно. Хубаво ми е, когато ви го слагат, защото си го заслужавате.
"Реал" има Мигел Муньос, Юп Хайнкес, Дел Боске, Моуриньо и още много други успешни треньори в историята си, макар че последният е доста спорен.
"Барселона" има голям отбор в началото на евротурнирите, но тогава е нямало просто други, после трябва да минат почти две десетилетия, за да се появи ново голямо творение. След това е Йохан Кройф, Ван Гаал, Рийкард, Гуардиола. Успехите на последните двама са доста спорни, но забележи, че става дума за различни имена. Поне това трябва да признаеш. Хората се сменят, но постиженията общо взето се запазват. Твоят отбор разчита на две личности в цялата си история и точно на тях се оказва, че сте запалянковци - Бъзби и Фергюсън.
Ти кажи за последната ви фалшива КЕШ? Играхте ли с "Реал" или "Милан" до финала? Срещнахте ли "Ливърпул" или "Байерн"? Май играхте приятелски мачлета и в двата сезона. През 2008 година даже Видич трябваше да бъде изгонен за провокация към Дрогба, а го отнесе само котдивоареца и това се оказа от значение при дузпите. На Неманя трябва да му се забрани да играе футбол.
През 2008 европейски шампион трябваше да са лондончани.
През 2009 също. Къде изобщо буташ твоя отбор, който не е изиграл един мач срещу "Ливърпул" в Европа и се страхува да се падне изобщо с мърсисайдци? През 2009 година помниш ли с кого игра Фергюсън на полуфинала? Сравни мач със сателита и мач срещу "Барселона"! Едно е да биеш отбор, който ти пуска винаги в последните години, друго - каталунците.
Няма смисъл да им обясняваш, те са някакви абсолютни трансексуални идиоти, които и бъкел не вдяват от този велик спорт....но защо изобщо се занимавам с психично болни хора ??
ХАХХА Той ще ми каже, че аз не разбирам от футбол. Провокатор долен. Айде не ми говори наизуст. Нещо за твоето отборче да кажеш ? За съдийската му подкрепа ? Знам, че е друга темата, но като казваш А ще казваш и Б.
Разликата е, че вас само ви подпират в последните години, с 2 изключения, докато нас колкото са ни подпирали, толкова са ни рязали....Барса не е подпирана умишлено, който мисли, че е обратното наистина и бъкел не вдява от футбол, защото ако беше така нямаше да отменят( и то никой не разбра къде беше тая ръка) гола на ЯЯ Туре срещу Интер, с който се класирахме на финала....също така ако УЕФА искаше Барса да е на финал нямаше да отмени гола на Санчес от реванша с Челси тая година, където засадата беше 10 сантиметра, съдиите можеха да си затворят очите и никой нищо нямаше да им каже, тъй като засадата бе минимална....не мислиш ли ??