Благой Георгиев за Гонг: Подписах с Амкар Перм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Благой Георгиев за Гонг: Подписах с Амкар Перм

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 дек 2012 01:57

Успех на Благо в новия му клуб, а завистници и комплексари винаги ще има 8-) Някои хора не могат да се примирят, че техните суперзвезди стигат максимум до Турция или Израел, а вече дори и там не ги искат - пример е суперзвездата Спас Делев например :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 20 дек 2012 04:04

http://vbox7.com/play:698fdcbc
За Благо и трансферите му!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2012 12:34

Udoji90 написа:На мен лично това ми се струва като крачка назад. В Терек беше един от водещите играчи, а клубът му беше (и ще продължава да е) с амбиции за добро класиране. Амкар пък напоследък се движат в долната половина, макар че са стигали до ЕКТ. Честно казано ми е изненадващ този трансфер. Успех му желая все пак.

+1
На същото мнение съм. Ако е водил преговори с Локомотив и Щутгарт и са му предлагали по-малки пари, според мен е трябвало е да направи компромис и да избере някой от тези два отбора, а не да отива в средняка Амкар. Но явно е предпочел парите.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2012 13:25

„Избрах парите пред футбола“, призна новото попълнение на руския Амкар Благой Георгиев. Доскорошният капитан на друг тим от елитната Премиер лига - Терек Грозни, парафира вчера за 3,5 години с клуба от Перм, като за този период ще прибере над 4,5 млн.долара. Юношата на Славия не скри, че е имал оферти от по-силни първенства на Стария континент, но краткият срок на договора, както и занижените финансови условия са го принудили да се присъедини към сънародниците си Захари Сираков и Георги Пеев.

„Раздялата ми с Терек не бе никак лесна. Прекарах четири прекрасни години в този отбор, но, за съжаление, не успяхме да се разберем с ръководството относно личните ми условия по новия контракт. В същото време Амкар предложи това, което искам, и в крайна сметката парафирах за 3,5 години с клуба от Перм. Хора от ръководството на Терек ми признаха, че съм им развалил празниците, но все пак ми пожелаха успех в новото предизвикателство“, каза Георгиев.

„Факт е, че имах интересни предложения, като това от Щутгарт, например, но Амкар ми предложи най-добри финансови условия. Няма какво да крия – утре навършвам 31 години и е нормално да мисля за парите. Освен това новият ми договор е за дълъг период - когато приключи ще съм на 35, докато останалите предложения бяха максимум за година и половина. Това означава, че съвсем скоро ще трябва отново да си търся отбор, в случай че приема някое от тях. Разбира се, за мен бе важно и това, че отивам при двама мои сънародници – Георги Пеев и Захари Сираков“, допълни Благо.

Георгиев отказа да коментира темата „Футболист на годината“, въпреки че има мнение по въпроса. За финал Благой засипа с похвали селекционера Любослав Пенев и „трикольорите“, но категорично отрече възможността да се завърне при „лъвовете“. „За мен националният отбор е затворена страница. Има много млади момчета, които имат качества. Аз нямам място там“.

Върни се в “Футбол - Свят”