Галатасарай - Фенербахче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Галатасарай - Фенербахче
2:1 за Галатасарай и невероятна атмосфера по трибуните.
Middlesbrough написа:Ебати и играчите имат тия турчаляги
Чудо!!Фенербахче имат страхотна селекция!Кристиан е адски талантлив футболист!Наскоро взеха Мейрелеш и Кайт..Няма какво да си говорим турчолята са много напред с материала!!
feel, благодаря ти 

каут още си го бива ама тоя мейрелес пълно дърво за мене
Няма спор страхотна атмосфера създават турските фенове,наистина се чувстваш на футболен мач и голямо дерби,по същото време тече и Реал-Еспаньол но доста заспала работа,гледам турското дерби и не ми пука кой какво мисли,даже и коментатора им е много емоционален.Добре че нашият оператор предлага Lig tv.
2:1 краен,невероятни са турските фенове.
Абе честно казано и аз колебаех дали да не жертвам Реал за сметка на дербито 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- локофанатик
- Контакти:
Кой каквото ще да говори, но фактите са налице - много сме далеч футболно от турците, ама много! Организация, стадион, публика, хореография, подкрепа, играчи, ТВ предаване...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
локофанатик написа:Кой каквото ще да говори, но фактите са налице - много сме далеч футболно от турците, ама много! Организация, стадион, публика, хореография, подкрепа, играчи, ТВ предаване...
Абсолютно.