Лео Беенхакер направи Полската футболна федерация за смях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Лео Беенхакер направи Полската футболна федерация за смях

Мнениеот Бижутера » 10 сеп 2009 22:00

Опитният холандски специалист Лео Беенхакер, който бе "уволнен" от поста национален селекционер на Полша след тежката загуба от Словения с 0:3, нападна ръководството на полската футболна федерация.

Той заяви за холандското списание "Voetbal International": "Аз съм бил свидетел на много луди неща в своята дългогодишна кариера, но хората в полската федерация надминаха всичко, което някога съм виждал. Ние нямахме едно положение срещу Словения и заслужавахме да загубим. Нещата обаче станаха доста откачени след последния съдийски сигнал. Аз давах интервю по телевизията и президентът на полската ФА Гжегош Лато обявяваше моето уволнение пред друга телевизия на три метра вдясно от мен. Той не ми каза и една дума преди да направи това изявление.

След няколко часа, Лато дойде при мен и явно бе пийнал доста. Той се извини за казаното по телевизията и ме покани на другата сутрин да се срещнем в неговия офис и да обсъдим какво следва оттук нататък. Той явно няма дори способностите да ме уволни без да разговаря с останалата част от Изпълкома. Сега все пак се оказва, че аз май изобщо не съм уволнен. Без значение на това, аз няма да се върна в Полша за последните два мача. Съжалявам играчите, тъй като те са прекрасни хора, но всички около националния тим на Полша са пълни и завършени аматьори".
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Re: Лео Беенхакер направи Полската футболна федерация за смях

Мнениеот blue_boy95 » 10 сеп 2009 22:25

Айде да идва начело на България,а Мъри да му е помощник,тук всичко е както трябва и хората около националния отбор са ''големи професионалисти'' само с терена малко се объркаха,ама нещата се оправят ако не с пари,то със зелена боя. :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”