На мач като на опера - без алкохол и цигари!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: На мач като на опера - без алкохол и цигари!

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:12

za nas e toj religiq написа:Къде си наблъскан бе моето момче ? Има си седалки и всеки си стои на неговата , като ти пречи някой пушач просто му направи забележка ! Ако не помогне в което не съм убеден , спокойно можеш да се преместиш! Стига сте биле по големи светци и от папата ! Безалкохолното е химия , храната ни е химия , смога който дишаме ежедневно е химия , що не ги забраним ? След като плащаме на държавата за да пушим , логично е поне на открито да имаме това право ! Не виждам къде е проблема да се обозначат зони за пушачи ? На кой ще пречим тогава ?

Разстоянитето между седалките е 10-15 см. Не ми е работа да правя забележки, не че не съм правил, но сега, когато е забранено и вятъра носи дима от някой пушач. Да се преместиш можеш не на всеки стадион или поне не на всеки мач! Пък и е редно да се премести този който дими, както и някои хора правят.
А ако е разрешено пушенето, няма логика да правя забележка.
Химията се консумира по избор или поне можеш в някаква степен да избираш. Няма как да избираш дали да дишаш дима на човека до теб, освен ако си стоиш в къщи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 13 дек 2012 16:25

Svetlio написа:Цигари и алкохол нямат място на стадиона, а предварително почерпени фенове изобщо не бива да се допускат да влизат. Мен много ме дразни и люпенето на семки, което намирам за доста просташко.

А е глей си мачовете по телевизията е, чуйек.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 дек 2012 16:27

tsonpen написа:
za nas e toj religiq написа:Къде си наблъскан бе моето момче ? Има си седалки и всеки си стои на неговата , като ти пречи някой пушач просто му направи забележка ! Ако не помогне в което не съм убеден , спокойно можеш да се преместиш! Стига сте биле по големи светци и от папата ! Безалкохолното е химия , храната ни е химия , смога който дишаме ежедневно е химия , що не ги забраним ? След като плащаме на държавата за да пушим , логично е поне на открито да имаме това право ! Не виждам къде е проблема да се обозначат зони за пушачи ? На кой ще пречим тогава ?

Разстоянитето между седалките е 10-15 см. Не ми е работа да правя забележки, не че не съм правил, но сега, когато е забранено и вятъра носи дима от някой пушач. Да се преместиш можеш не на всеки стадион или поне не на всеки мач! Пък и е редно да се премести този който дими, както и някои хора правят.
Химията се консумира по избор или поне можеш в някаква степен да избираш. Няма как да избираш дали да дишаш дима на човека до теб, освен ако си стоиш в къщи.

А какъв ще е проблема ако ми се обозначи място в което мога да пуша , и на кой ще преча тогава ? Както между другото беше през комунизма ?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:32

za nas e toj religiq написа:А какъв ще е проблема ако ми се обозначи място в което мога да пуша , и на кой ще преча тогава ? Както между другото беше през комунизма ?

Мен лично ме устройва, но май идеята беше въздухът на местата за спортуване да е напълно чист. Това вече е въпрос на детайли, измервания и конкретни отстояния.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 13 дек 2012 16:32

tsonpen написа:

А като запалят димки и факли, може да ги помолиш да духат дима да не ходи в теб. Или като излезеш от вас, да помолиш всички автомобили, автобуси и камиони да спрат и да си изгасят моторите, защото и техния дим е вреден. ДА ЖИВЕЯТ ЗАБРАНИТЕ. Така, като ни насъскват един срещу друг, ни управляват. НАЗДРАВЕ

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 13 дек 2012 16:33

tsonpen написа:
za nas e toj religiq написа:А какъв ще е проблема ако ми се обозначи място в което мога да пуша , и на кой ще преча тогава ? Както между другото беше през комунизма ?

Мен лично ме устройва, но май идеята беше въздухът на местата за спортуване да е напълно чист. Това вече е въпрос на детайли, измервания и конкретни отстояния.

Едно време като нямаше забрани на стадионите, мисля, че спортистите (футболистите) ни много по-добре са представяха - тва ша е от тютюневия дим - ша знайш :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 дек 2012 16:48

chepishev73 написа:
tsonpen написа:

Едно време като нямаше забрани на стадионите, мисля, че спортистите (футболистите) ни много по-добре са представяха - тва ша е от тютюневия дим - ша знайш :)

Едно време също не се пушеше на всякъде , но на всяко място предназначено да събира повече от 3ма човека имаше приспособено и означено място за пушачи ! Сега какъв е проблема да се направи ?

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 14 дек 2012 03:35

botev1921 написа:Футболът е за истински фенове, не за пияни и напушени ламери! Тоя с коментара преди мен е типичен пример за жалък боклук с комплекси! Стадионът трябва да е като опера - да гледаш нещо качествено и да му се любуваш!

Ходи в Англия като искаш да гледаш театър!

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 14 дек 2012 03:42

za nas e toj religiq написа:Що се правите на ощипани , кога и кой от вас си е взимал за последно бира от стадиона ? Аз поне от 20 години не помня да се минава свободно из секторите и да притичваме до барчето на стадиона ! За цигарите е абсурдно , все пак сме на открито , не виждам къде е проблема и как 100 години на никой не му пречеше а изведнъж стана вредно ? А иначе държавата си прибира по 200-300 милиона от нашите пари които даваме за цигари ! Значи хем да даваме по 3 лева от кутия на държавата , хем и тя да се гаври с нас :evil:

На ст.Лазур се продава бира!

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 14 дек 2012 09:43

Когато покрият стадионите,тогава ще спра да пуша ! На който не му харесва да си седи пред телевизора,и без това мрънкалниците ходите по на 2-3 мача макс.Разберете че стадиона не е театър или кино. Хайде стига вече с тия забрани-не може да влизаш с вода,не може да влизаш с чадър,на жените им обръщат чантите на входа и не ги пускат с парфюмите в чантите,декларации за децата,от догодина пълна забрана за пирото абе пичка ви лелина вече. В сектор Г ще си правя каквото си поискам,за мрънкалниците си има сектор А-спрете се. И преди да сте ме нападнали с репликите че съм някой 18г. лумпен- не съм,на 37 съм. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”