"Откажи цигарите с Барса" стартира онлайн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: "Откажи цигарите с Барса" стартира онлайн

Мнениеот Los Che » 10 дек 2012 21:16

Alexx,
ако под термина заобах подразбираш зобят
[offtopic]то съмненията за допингиране на играчите на FCB започнаха още преди 4 години с началото на кариерата на Рер G.
Много футболни анализатори отчитат учудването си от невероятната форма на Варса, неизтощимите Меси, Шави и Иниеста с по 40-50 мача без смяна, 4 години без сериозна мускулна травма .
През пролетта на 2011 радио Кадена сер повдигна въпроса и предизвика вълна от възмущение в средите на ФСБ.
Най-високо скочи клубния д-р Франкенщайн - Рамон Сегура:
„Този толкова коментиран енергиен коктейл е от глюкоза, витамини, хидрати, а съставът му изобщо не е някаква тайна. И Моуриньо много добре го знае още когато беше помощник на Ван Гаал (в Барселона). Той може да потвърди как тогава въведохме този коктейл към храната. Всичко е правилна диета. На полувремето на мача играчите пият Кашичката на д-р Антонио Ескрибано - смес от плодов сок, от предварително изстискани плодове, мляко и малко фруктоза ” Има и хора , които му вЕрват.

Най-ироничен след това оправдание бе сър Алекс Фъргюсън:
„Не знам, вероятно много добре им действа техният климат и затова не знаят умора.”

Интересно е, че през цялата 2010 на Варса са направили само 2 допинг-проби а след скандала две за месец.
Интересно е, че след това резултатите на отбора тръгнаха на долу, контузиите зачестиха а Рер G. напусна.
Интересно е , че най-често срещаното заболяване в Варса е свързано с жлези: Меси - хипофизна; Абдал - щитовидната ; Тито - паротидната ...[/offtopic]

Но това са клубни тайни, които ако излязат на бял свят ще срутят цялата легенда за рекордите и непобедимостта на отбора.
---------------------------------
Целта на тази тема е борбата с друг порок - тютюнопушенето.
Надявах се да помогна на нуждаещите се .
Надявах се тук и други да споделят опита си борбата с порока ( не Варса а табака )

Аз лично ги отказах ( тютюна ) през 1991 г. заради съпругата си , която не харесваше аромата на цигари.
Отказах ги изведнъж - шоково.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 дек 2012 21:17

shotgun blues написа:аххаахах
На мен помощта на БАРСА не ми е нужда,защото аз я изпуша 3/4 цигари в седмицата ,я не :geek:

+1

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 10 дек 2012 22:09

Откажи цигарите ,започни масенцата ! ;)

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 11 дек 2012 09:52

Los Che написа:Изображение
Изображение

Това ли е лечителката :oops:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”