Кашчей написа:dunavfc написа:Кашчей написа:dunavfc написа:Не е въпросът да няма никаква зимна пауза,а по възможност,просто да бъде съкратена.Примерно свършва есенният полусезон към 15-20 декември и пролетта да почва към началото на февруари.
Градски, говориш (пишеш) глупости.Да ти обяснявам ли защо?
Да,чакам с нетърпение,компетентното ти мнение
Аз, в Русе, в началото на февруари не очаквам климатични условия, подходящи за футбол.В Русе съм преживявал снеговалеж на 22 -и март, който покрива земята с 20 сантиметра покривка, а ти говориш за мачове по това време.Много от вас се изхвърлят, че за тия пари ще играят и на -20 градуса, но аз лично ще съм любопитен да ги видя тези герои наживо, върху замръзнал до твърдост на асфалт терен и срещу също толкова "ентусиазиран" съперник.
Определено говорите глупости, защото си нямате и капка представа от студ и от твърд терен.А ти говориш глупости на квадрат, защото си от Русе и не вземаш изобщо предвид климатичните условия в нашия район през зимата!
Когато порастнете, не само на години, но и на акъл, може и по друг начин да виждате нещата, но засега за вас всичко е летящо и ядливо (каквото хвърчи се яде).
Ох,как ги обичам такива дървени философи,които си мисля,че могат да дават наклон на някого и се мислят за последна инстанция...Русе и в частност Дунав,като не може да си позволи терен,който да позволява провеждането на мачове нормално дори и при минусови температури,нямат да играят в елита,а на село във "В" група,ясно ли е или си достатъчно малоумен,за да не можеш да разбереш,какво намеквам ? Ти явно,не си играл никога футбол,та не можеш да осъзнаеш,че когато един футболист е в добра физическа форма,бързо свиква с тежките климатични условия и се адаптира много по лесно,от колкото ако излезем аз и ти на терена...В Русия футболистите сигурно трябва да се самоубият,при положение,че почти 50 % от сезона,го играят или в страшно горещо време или в кучешки студ.
И не ми се прави на голям батко,щото такива наперени боклуци,като теб най-ги обичам да ми се правят на пастори...Не ми казвай на колко съм години,а се научи да коментираш мненията на хората,като нормален човек,ясен ли съм ?