A група да не се прекъсва както Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: A група да не се прекъсва както Висшата лига!

Мнениеот dunavfc » 08 дек 2012 00:39

Кашчей написа:
dunavfc написа:
Кашчей написа:
dunavfc написа:Не е въпросът да няма никаква зимна пауза,а по възможност,просто да бъде съкратена.Примерно свършва есенният полусезон към 15-20 декември и пролетта да почва към началото на февруари.

Градски, говориш (пишеш) глупости.Да ти обяснявам ли защо?

Да,чакам с нетърпение,компетентното ти мнение ;)

Аз, в Русе, в началото на февруари не очаквам климатични условия, подходящи за футбол.В Русе съм преживявал снеговалеж на 22 -и март, който покрива земята с 20 сантиметра покривка, а ти говориш за мачове по това време.Много от вас се изхвърлят, че за тия пари ще играят и на -20 градуса, но аз лично ще съм любопитен да ги видя тези герои наживо, върху замръзнал до твърдост на асфалт терен и срещу също толкова "ентусиазиран" съперник.
Определено говорите глупости, защото си нямате и капка представа от студ и от твърд терен.А ти говориш глупости на квадрат, защото си от Русе и не вземаш изобщо предвид климатичните условия в нашия район през зимата!

Когато порастнете, не само на години, но и на акъл, може и по друг начин да виждате нещата, но засега за вас всичко е летящо и ядливо (каквото хвърчи се яде).

Ох,как ги обичам такива дървени философи,които си мисля,че могат да дават наклон на някого и се мислят за последна инстанция...Русе и в частност Дунав,като не може да си позволи терен,който да позволява провеждането на мачове нормално дори и при минусови температури,нямат да играят в елита,а на село във "В" група,ясно ли е или си достатъчно малоумен,за да не можеш да разбереш,какво намеквам ? Ти явно,не си играл никога футбол,та не можеш да осъзнаеш,че когато един футболист е в добра физическа форма,бързо свиква с тежките климатични условия и се адаптира много по лесно,от колкото ако излезем аз и ти на терена...В Русия футболистите сигурно трябва да се самоубият,при положение,че почти 50 % от сезона,го играят или в страшно горещо време или в кучешки студ.

И не ми се прави на голям батко,щото такива наперени боклуци,като теб най-ги обичам да ми се правят на пастори...Не ми казвай на колко съм години,а се научи да коментираш мненията на хората,като нормален човек,ясен ли съм ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 дек 2012 01:24

dunavfc написа:

Ох,как ги обичам такива дървени философи,които си мисля,че могат да дават наклон на някого и се мислят за последна инстанция...Русе и в частност Дунав,като не може да си позволи терен,който да позволява провеждането на мачове нормално дори и при минусови температури,нямат да играят в елита,а на село във "В" група,ясно ли е или си достатъчно малоумен,за да не можеш да разбереш,какво намеквам ? Ти явно,не си играл никога футбол,та не можеш да осъзнаеш,че когато един футболист е в добра физическа форма,бързо свиква с тежките климатични условия и се адаптира много по лесно,от колкото ако излезем аз и ти на терена...В Русия футболистите сигурно трябва да се самоубият,при положение,че почти 50 % от сезона,го играят или в страшно горещо време или в кучешки студ.

И не ми се прави на голям батко,щото такива наперени боклуци,като теб най-ги обичам да ми се правят на пастори...Не ми казвай на колко съм години,а се научи да коментираш мненията на хората,като нормален човек,ясен ли съм ?

Съкровище, да ти обяснявам ли, че турнирите на БФС не са само първенството в А група и купата на България?Да ти обяснявам ли, че не може А група да играе в един сезон, а другите групи в друг сезон?Не разбираш ли, че какъвто е форматът на първенството за А група, такъв е и за всички останали групи?Всъщност, ясно е, че не разбираш!
Сега иди и убеди Зоналният съвет във Варна, че няма проблем на 3-и февруари в Генерал Тошево да има мач, по програма.Е, може тогава да има 30 санта сняг, ама за теб това е нищо, нали.. ти си пич и ще риташ щото ти плащат?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 дек 2012 01:24

По принцип аз подкрепям идеята за значително увеличаване на броя на мачовете, но според мен трябва да бъде съкратена не зимната, а лятната пауза - примерно сезонът да почва средата на юли. Това ще е полезно и за нашите евробойци да навлязат от рано в игрови ритъм. Въпреки че някои ми развиваха теории, че по-лесно се тичало на студено, а не на жега, никой не може да ме убеди, че на 20 декември на стадиона би мръзнала за мач от първенството повече публика, отколкото примерно на 20 юли, каквато и продукция да предлага любимият отбор. Есенният полусезон ще бъде по-дълъг, в което не виждам проблем. За да се реализира тази идея обаче трябва да се помисли и за осветлението, за да няма мач, започващ преди 20 ч.
Климатът ни просто не позволява да се играе зимата. Ако завали сняг терените се превръщат в тресавища, а взимане на мерки срещу това е значително по-скъпо от поставяне на осветление.
И още една насока за разсъждения ще подхвърля. Хубаво е повечето нови попълнения да идват през зимата, за да имат време цяла пролет да се адаптират и сработят с отбора и лятото тези които са се наложили да са във върхова форма за евромачовете.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 08 дек 2012 06:13

За да не играят наште лиглювци зимата първенството трябва да започва в началото или средата на юли[както Словашкото,Румънското и Украинското*] до средата на декември[защото е по топъл от януари и февруари*]и след това от 25 февруари до 30 маи.А наште миналата година почиваха 3масеца лятото и толкова зимата [6 месеца само игрови сезон *]това го няма в никое първенство.Или зимата или лятото трябва да се удължи игралния сезон,и почивката да е максимум 3 месеца за цялата година.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 08 дек 2012 06:15

За да не играят наште лиглювци зимата първенството трябва да започва в началото или средата на юли[както Словашкото,Румънското и Украинското*] до средата на декември[защото е по топъл от януари и февруари*]и след това от 25 февруари до 30 маи.А наште миналата година почиваха 3масеца лятото и толкова зимата [6 месеца само игрови сезон *]това го няма в никое първенство.Или зимата или лятото трябва да се удължи игралния сезон,и почивката да е максимум 3 месеца за цялата година.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 08 дек 2012 15:39

Когато всичко стадиони станат, като тези във Висшата лига това може да стане. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 дек 2012 22:15

Точно пък от началото на януари до към края на февруари е най-големият кочан!!За какъв футбол ми говорите по това време не ми е много ясно..Зимата отдавна се измести и сега през ноември може да се каже, че времето е пролетно..температурите се запазват положителни и в големи периоди от декември, а истинската зима започва с началото на годината. ;)

Върни се в “Футбол - Свят”