Официално: Евро 2020 ще се проведе из цяла Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Официално: Евро 2020 ще се проведе из цяла Европа

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2012 15:53

wolf написа:
dunavfc написа:Братле,ако един човек се чувства добре,какво значение има какъв е светът бе мамка му ? Ако аз съм щастлив има ли значение дали съм в някакъв измислен свят или не ? Какво ти пречи ти днес да се чувстваш добре ? Някой спира ли те да търсиш щастието си ? Аз се чувствам щастлив,например когато пътувам,опознавам нови места и благодарение на съдбата съм роден във време,когато свободното движение на хората е абсолютно позволено и когато го правя се чувствам щастлив,какво мамка му ме интересува,защо са отворени границите на Европа или не ? Ти прави това,което осмисля живота ти,да видим тогава кой ще ти пречи...

Живей си в паралелната реалност където всичко е тип топ, никой не ти пречи. Но недей и ти да пречиш на хората които са несъгласни със сегашната система и управление. Ти пътуваш където и както си поискаш, но така и можеш да бъдеш проследен когато и където ТЕ поискат. Но няма да раздувам повече темата.

Ех,аман от такива конспиратори бате...Следели ме къде пътувам...абе вас директно от лудница ли ви изписват,след като навършите 18 год. бе ? Аз предпочитам да живея щаслив в паралелен свят,а ти си мишкувай,оплаквай се и се чувствай преебан от живота в твоя си реален свят.Цял живот по тоя начин живей,вечно да се съмняваш във всичко и един ден,когато остарееш ще съжаляваш за страшно много неща.

Върни се в “Футбол - Свят”