Хасан Аяри "Малкия Меси"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Хасан Аяри "Малкия Меси"

Мнениеот russia » 05 дек 2012 15:32

Браво на дребния! Дано наистина стане футболист като Меси, а не като Роналдо ;) /Кристиано имам предвид/
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 05 дек 2012 16:37

То колко вода ще изтече докато тва дете заиграе по терените... Ако въобще получи възможността.

По времето на Жерар Улие Ливърпуул бяха казали, че са сключили сделка с 15-16 годишен чех, който щял да бъде един от най-добрите футболисти в Света след време. (Името му е Павел Малчарек).

И после никой не чу нищо за него, освен, че рита в Чехия за ниско разрядни отбори...

Сещате се на къде бия...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 05 дек 2012 16:51

Отлични предпоставки да стане голям футболист,наистина страхотни технически възможности за такава малка възраст,дано да успее да развие таланта си и след 5-6 години да го гледаме в някой голям клуб.Радва окото с докосването и владението на топката.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 05 дек 2012 17:19

Дано да стане футболист от него, но има доста примери като това дете, които са уникални като малки а после никой не ги чува. Имаше едно турчале, за което преди години уж даваха няколко милиона и Барса и Реал, било магьосник, а и до днес не съм го чул, освен ако не си е в Турция и там да е малко по-известен. Също така си спомням и за Фреди Аду какво се говореше като беше малък, а се провали с гръм и трясък в Европа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 06 дек 2012 00:33

MaCuMo написа:Дано да стане футболист от него, но има доста примери като това дете, които са уникални като малки а после никой не ги чува. Имаше едно турчале, за което преди години уж даваха няколко милиона и Барса и Реал, било магьосник, а и до днес не съм го чул, освен ако не си е в Турция и там да е малко по-известен. Също така си спомням и за Фреди Аду какво се говореше като беше малък, а се провали с гръм и трясък в Европа.

Естествено, че не всеки който знае от коя страна се рита топката ще стане футболист, но това не пречи да пожелаем успех на детето! Нещата са комплексни и не зависят само от него, но се надявам след десетина години да четем името му като голмайстор за някой от големите отбори! :)

takimir
Контакти:

Мнениеот takimir » 06 дек 2012 09:30

Може пък да стане нещо

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 дек 2012 13:16

Помислете си дали сте чували за Меси нещо като е бил на тая възраст. Или айде не чували ми да са го наричали новия феномен или тн. Не сте чували, щото Меси тогава е играел футбол, а не е снимал клипчета как се прави на клоун :)

Върни се в “Футбол - Свят”