Хасан Аяри "Малкия Меси"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хасан Аяри "Малкия Меси"
Браво на дребния! Дано наистина стане футболист като Меси, а не като Роналдо
/Кристиано имам предвид/

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
То колко вода ще изтече докато тва дете заиграе по терените... Ако въобще получи възможността.
По времето на Жерар Улие Ливърпуул бяха казали, че са сключили сделка с 15-16 годишен чех, който щял да бъде един от най-добрите футболисти в Света след време. (Името му е Павел Малчарек).
И после никой не чу нищо за него, освен, че рита в Чехия за ниско разрядни отбори...
Сещате се на къде бия...
По времето на Жерар Улие Ливърпуул бяха казали, че са сключили сделка с 15-16 годишен чех, който щял да бъде един от най-добрите футболисти в Света след време. (Името му е Павел Малчарек).
И после никой не чу нищо за него, освен, че рита в Чехия за ниско разрядни отбори...
Сещате се на къде бия...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Отлични предпоставки да стане голям футболист,наистина страхотни технически възможности за такава малка възраст,дано да успее да развие таланта си и след 5-6 години да го гледаме в някой голям клуб.Радва окото с докосването и владението на топката.
Дано да стане футболист от него, но има доста примери като това дете, които са уникални като малки а после никой не ги чува. Имаше едно турчале, за което преди години уж даваха няколко милиона и Барса и Реал, било магьосник, а и до днес не съм го чул, освен ако не си е в Турция и там да е малко по-известен. Също така си спомням и за Фреди Аду какво се говореше като беше малък, а се провали с гръм и трясък в Европа.

- Red thunderstorm
MaCuMo написа:Дано да стане футболист от него, но има доста примери като това дете, които са уникални като малки а после никой не ги чува. Имаше едно турчале, за което преди години уж даваха няколко милиона и Барса и Реал, било магьосник, а и до днес не съм го чул, освен ако не си е в Турция и там да е малко по-известен. Също така си спомням и за Фреди Аду какво се говореше като беше малък, а се провали с гръм и трясък в Европа.
Естествено, че не всеки който знае от коя страна се рита топката ще стане футболист, но това не пречи да пожелаем успех на детето! Нещата са комплексни и не зависят само от него, но се надявам след десетина години да четем името му като голмайстор за някой от големите отбори!

Помислете си дали сте чували за Меси нещо като е бил на тая възраст. Или айде не чували ми да са го наричали новия феномен или тн. Не сте чували, щото Меси тогава е играел футбол, а не е снимал клипчета как се прави на клоун