Най-накрая Куинс Парк Рейнджърс уволни мениджъра Марк Хюз.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

Най-накрая Куинс Парк Рейнджърс уволни мениджъра Марк Хюз.

Мнениеот Los_Ches » 24 ное 2012 09:21

Това трябваше да се случи много отдавна!!!Толкова пари хвърлиха тези и до сега този некадърник нищо!!Същият като Бенитес дано не се окажа прав за неговия престой в Челси. Дано очакваният нов треньор на КПР Хари Реднап измъкне отбора от това незавидно положение той го е правил много пъти. Успех!!!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Най-накрая Куинс Парк Рейнджърс уволни мениджъра Марк Хюз.

Мнениеот Avrameca » 24 ное 2012 10:58

Реднап ще ги вдигне но иска време ... ако продължават да играят така заслужават да изпаднат.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 24 ное 2012 11:39

Вчера докато си говорих с един приятел направи доста интересно сравнение. В първите сезони на "новия" Сити Хюз беше мениджър и след уволнението му започнаха да трупат успехи. Дали няма да се повтори това?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 24 ное 2012 11:46

riak4 написа:Вчера докато си говорих с един приятел направи доста интересно сравнение. В първите сезони на "новия" Сити Хюз беше мениджър и след уволнението му започнаха да трупат успехи. Дали няма да се повтори това?

Да сигурно шампиони ще станат :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 24 ное 2012 11:53

bardon_27 написа:
riak4 написа:Вчера докато си говорих с един приятел направи доста интересно сравнение. В първите сезони на "новия" Сити Хюз беше мениджър и след уволнението му започнаха да трупат успехи. Дали няма да се повтори това?

Ми за шампиони не знам, но в доста от постовете имат като единици става въпрос по-добри изпълнители от повечето отбори в топ 6 да кажем. Само Жулио Сезар на вратата превъзхожда Де Хеа, вратарите на Арсенал и Уго Лорис. Единствено с Джо Харт може да равнява. Няма да споменаваме Парк, Босингва, Сисе, Таарабт и т.н.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 24 ное 2012 12:03

По-слаб играч от Босингва не съществува. С право не го споменаваш.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 ное 2012 12:03

Букитата спираха уволнението на Спарки. Той беше начело на листата за първи уволнен мениджър и залозите бяха много. Сега изчакаха друг да бъде първи уволнен мениджър във ВЛ и Хюз беше изритан още на следващия ден.
И КПР доволни, и букитата доволни. Да са живи и здрави тези, които са набивали на опцията "първи уволнен мениджър Марк Хюз от КПР".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 ное 2012 12:09

Да сравняваш Марк Хюз и Хари Реднап е да сравняваш Лом и Лондон...Тони Фернандес изчака прекалено много с тази смяна,тя трябваше да бъде факт може би преди месец :roll: Предвид сериозната селекция,която направи и футболистите които доведе и предвид традициите на този отбор в английския футбол просто е срамно мястото,което заема в таблицата.Отборите,които е водил "Спарки" - и Блекбърн и Сити и Фулъм нямат сериозни успехи под негово ръководство.Достатъчно е да споменем,какво постигнаха отборите на Портсмът и Тотнъм под мениджмънта на Реднап.Дано този отбор се вдигне ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 ное 2012 12:54

mironi88 написа:
bardon_27 написа:

Ми за шампиони не знам, но в доста от постовете имат като единици става въпрос по-добри изпълнители от повечето отбори в топ 6 да кажем. Само Жулио Сезар на вратата превъзхожда Де Хеа, вратарите на Арсенал и Уго Лорис. Единствено с Джо Харт може да равнява. Няма да споменаваме Парк, Босингва, Сисе, Таарабт и т.н.

Хахахаха ...

IEnjoyBotevPlovdiv
Контакти:

Мнениеот IEnjoyBotevPlovdiv » 24 ное 2012 13:33

DmG написа:
mironi88 написа:
bardon_27 написа:

Хахахаха ...

А аз да попитам защо да не станат шампиони!Не си мислете че Висшата лига на Англия е съставена само от Манчестър Юнайтед,Сити,Челси и Арсенал!Ако навлязат в по-добра форма и завършат на 8 до 14 място(златната среда) защо да не гонят голям триумф догодина или по догодина!?

Върни се в “Футбол - Свят”